Da , da, cetvrta.
Mirovanje, imam poveci hematom pa sam u lezecem polozaju vec tjedan dana.
Decko 6 godina
Decko 4godine
I curka 2godine
Oh, lijepo ste vi to resporedili, svake dvije godine...
Moji su rođeni u roku od 4g,
prvo dvoje je razlika 17mj,
kad su oni bili 2,5 i 4 rodio se treči...
Kad smo krenuli razmišljati o četvrtom, najmlađi je imao 18mj, ali onda se sve zakompliciralo s njegovom dijagnozom, pa smo to ostavili postrani...
Prije 1,5g odlučili za bebu a onda nikako pa nikako da ostanem trudna...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Pozdrav svim novim trudnicama .
Nisam bila par dana jer smo u organizaciji svadbe i baš mi je drago što vidim dva nova autića, malo sam i ljubomorna što već znate spol svoje bebice. Meni je svejedno što će biti, ali me užasno zanima.
Što se tiče kombiniranog ja sam isto odbila i slažem se sa svime što je rekla mrs. Kepolas. Pogotovo ne vidim smisla to raditi ako je nuhalni nabor ispod 3 mm koliko je granica. Kombinirani ti u biti ne daje nikakve konkretne rezultate, a ja na amnio nikad ne bi išla jer ne bi riskirala da se nešto dogodili bebici, zato sam odbila.
Cure, u mislima mi je Tina, imala je danas kontrolu .. nadam se da je sve u redu
29.8.2022. ➕
Pozdrav cure!
Čestitam novim mamama, bravo za dobre vijesti s pregleda i nove autice!
Rinama ova slikica je iz bolnice, i izgleda da ce mi se trudnoća od sada na dalje tamo voditi. Prijašnje slike od moje doktorice su isto lose.
Tina ako sam dobro upamtila danas si trebala ići na pregled. Ako si u mogućnosti, molim te se javi...
Jedva čekam doznati spol, nije mi bitno da li je deckic ili curica ali želimo znati. Možda na slijedećem pregledu, biti cu 14tt+5. Svi doma nekako imamo osjećaj da je dečko. Tako da malo zavidim vama curama koje ste saznale...
Inače sam iz Rijeke i nemam nekog izbora gdje cu roditi, tako da ce to biti KBC Rijeka.
Vidim sa raspravlja te o testovima probira ili triple testovima. Suprug i ja smo odlučili da ćemo ih napraviti. Ne stvara mi to neku nervozu, vjerujemo da ce biti OK, ali ipak želimo provjeriti da je sve dobro. Nuhalni je dobar, kariogrami su nam dobri pa ce i ovo biti dobro. Ja na žalost ne dijelim mišljenje s većinom cura, poštujem i vas i vaša mišljenja, ali ne znam da li bih rodila u svim situacijama. Eto, možete me osuditi zbog toga, iskreno se nadam da nećete, ali suprug i ja smo takvog mišljenja.
Bila sam prošli tjedan raditi OGTT, jer sam se požalila doktorici da puno pijem i da sam stalno žedna. Nalaz mi nije bas dobar. Razina šećera nakon sat vremena mi je iznad granice. Nije puno, ali kaže doktorica da to s vremenom može biti samo gore. Sutra idem vaditi neki 6omjesecni prosjek šećera i naručiti se endokrinologu...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Kako sam ja mislila da je Tini sutra kontrola. Tina, javite nam se!!!
1,2,3 kako ti internet može dosaditi? Ja bih mogla cijeli dan biti na Pinterestu! :)
Tocka zar vec sa 10 tjedana opada? Znam da je sa 13 sigurnije, ali ako se bar malo šanse za nešto loše smanjuju ja sam presretna :) Nadam se da će ti vrijeme brzo proći. Imam osjećaj da kako trudnoća odmiče, sve brže vrijeme ide.
ana uživaj u posljednjim pripremama! A nakon svadbice će doći još uzbuđenja kad saznate spol! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Viki vjerujem da te nitko ne osuđuje. Kao što sam rekla svatko radi ono što je najbolje za njega i njegovu obitelj! Želim vam precizne rezulate i lijepe vijesti. Znaš mene, uopće u to ne sumnjam!
Kako si nam ti?
Drugo tromjesečje vam je pred vratima! Jupiiii!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Dobro dosle Jana i Jopa
Dali je koja imala problema s ledima i trticom?
Mene zadnja dva dana navečer užasno bole leda i trtica na desnu stranu da jedva stanem na desnu nogu od bola
Sortiraj odgovore
Najstariji