Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LenaLenov
    19. Rujan 2016. 07:58

Dobro jutro cure!
    Samo da vas sve ljubnem :** u ovaj kišni dan !
    Neka vam vrijeme ne kvari raspolozenje...

rose90
    19. Rujan 2016. 08:23

Dobro jutro svima! Vikend kao i obično proleti, idemo u nove pobjede 

Danas radim popodne pa čitam zaostatke po forumu, preko vikenda se ne mogu natjerati sjesti za komp, draža mi je ispružena poza s knjigom 

Vidim da ima puno udavača ovdje, kad se sjetim kako je meni bilo divno to vrijeme planiranja.. a tek samo vjenčanje  ..vrijedilo bi ponoviti taj dan 
    Sretno s planiranjem i samo zapamtite, to je vaš dan koji preleti u trenu, zato uživajte u svakoj sekundi 

LenaLenov
    19. Rujan 2016. 08:41

Zenice,sad sam bila u Lidlu.
    Imaju tajice,sive/crne za 33kn,uzela sam broj vece kad bude trbusic veci te tunike s 3/4rukavima 37kn..boje:siva trula visnja,crna i s uzorkom

mrs.kepolas
    19. Rujan 2016. 10:06

Lena hvala na info! 
    Haljina će biti baš za trudnice.. neću skrivati trbuh jer mislim da ga neću niti moći sakriti, a za korzet nisam bila ni kada sam isla po haljinu, a nisam znala da ću biti trudna :) 
    Uostalom nemam se čega sramiti. Presretna sam što ću biti debela :D i što će naše bebice biti tu sa nama. Svi koji nam dolaze na vjenčanje znaju da se ne ženimo zbog beba, već jer se malo volimo.
    Nije mi žao što neću moći popiti čašu šampanjca jer ga ionako ne pijem, nije mi žao što neću moći plesati cijeli noć, kad znam da će bebeki čagati u meni.
    Al vjerovatno tako razmišljam jer sam totalna neudavača :D Bit će nam to jedan od najsretnijih dana u to ne sumnjam, no na kraju dana to je samo jedan dan. Što je to naspram vječnosti koja je pred nama. 
    Više maštam o našem prvom Božiću kao vjenčani par, više maštam o večerima pod dekicom uz super film i kokice, o jutarnjim maženjima vikenom sa bebicama u našoj novouređenoj kući.. Ti trenutci mi nisu ništa manje lijepi, štoviše meni su oni još prekrasniji i bitniji od tog jednog dana. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

DixaPixa
    19. Rujan 2016. 10:39

Jutro curke!

Prvo bih se htjela zahvaliti svim curama koje su mi odgovorile u vezi vjenčanja prije bebe, pa ću si ja to malo podrobnije zamisiti.

Jučer mi je prijateljica rodila bebu u Merkuru, skroz prirodno curicu od 4kg, iako je još uvijek u šoku, kaže da su svi bili super prema njoj i da su je bodrili i pomagali joj. Te da mi preporuča na veliko Merkur.
    Jedino gruba prema njoj pri pregledu je bila jedna doktorica, mislim da je Zmijanac, ali kojoj je maknula prste i ova je otišla uvrijeđeno. Tko zna kako bi bilo da je bila sama, muž je bio s njom cijelo vrijeme. Tako da sam happy zbog nje i odlučila sam da ću i ja tamo.

Lena hvala na infu za tajice, ja sam ti tajice freak i uz sve ih nosim, pa ih doslovno uništim nošenjem.
    Ma kiša mi prijaa...uf, jedva sam čekala da se probudim uz zvuk kiše.

tanja24
    19. Rujan 2016. 11:11

Jutro mamice buduce,nas i danas mucnine muce i bol u krizima,ko da sam prvi put trudnica,sve mi ovo novo. Niš od toga mi nije bilo sa moja dva anđeleka:). Ovaj treci je sto posto malo zeznuto muško:)). Još 9 dana do pregleda,nadam se da hematoma vise nema i da mirno nastavljamo u trudnicke slatke muke. Pusa svima😘

• kokoloko
    19. Rujan 2016. 11:17

Bok cure!

Mene muči nešto... Bila sam na nekoj zabavi za vikend i bilo je vani, iako sam bila dobro obučena, izgleda da sam se nahladila. Poslije (i jučer kroz dan) su me baš dole leđa bolila i onako sam dolje trbuh gdje je beba baš osjećala. I danas isto, ali manje. I malo pritisak dok piškim. Nemam temp da bi mogla reći da je upala. Zvala sam gin pa je rekao da napravim urinokulturu, a ja sam se baš uspaničarila..

ana_nenadic
    19. Rujan 2016. 12:07

Lena hvala na informaciji za odjeću.

Kokoloko možda nije ništa, možda ti bebica pritišće mjehur pa boli i mene često tako boli, a nosila sam urin već i sve je u redu.

Mrs. Kepolas lijepo si to napisala, ali se ja ipak nadam da ću bezobzira na bebicu plesati cijelu noć. 

Tina2901
    19. Rujan 2016. 13:52

Dan trudnice!

Uh danas je baš nešto kišno. Evo i u Splitu lije.

Mene nešto probada u nogama,kao da su malo natekle ne znam.

I baš sam nekako happy danas bez obzira što je kišno..
    Htjela sam skoknuti do Shoppinga jer nemam uopće izbora što da ubućem da svaki dan. Sva odjeća naravno tjesna i mala zahvaljujući mom trbuhu ..Mislila sam kupiti par komada gega, koju majicu i haljinu malo širu..Možda odem kad se smiri vrijeme.
    Moram naći što veći broj jer sam se udebljala već 4 kg, trbuh mi je ogroman, a i u nogama sam deblja. Inače nisam mršava, ali imam i ja inače malo pupe..
    I mojoj curki moram kupit neke patikice i koji komad robe za u vrtić. Koliko posla.
    Zamolila sam mamu da dođe za vikend malo kod nas da me bar malo zamjeni. Umorim se. Ja mogu onako nešto osnovno obaviti, kao napraviti ručak, i nešto slično ali kad stalno hodam umorim se.. Još moju curu spremati,čistiti.. Nemogu ja to sve! Bole me noge, nateknu mi, počne me bolit glava, osjećam umor..

Udrila bih koju slikicu na ogledalu gdje se vidi trbuh ali nešto ne želi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.