Evo mene klasično budna! Danas sam oborila svoj osobni rekord i prije 5 gledala u strop. Mislim da je osim neudobnosti, glavni razlog hrkanje mog dragog. Evo sad ga iz kuhinje čujem!
A ništa, budem spavala po danu...
ana ajme to je svadba :D Svaka čast! Ja ni ne poznajem toliko ljudi!
hvala na odgovorima! Za svaki slučaj nisam pojela, al dobro da znam za ubuduće! :D
Mi se tek gledamo za 2-3 tjedna ali znam da ni tada necemo nista znati.. tek onaj tamo pregled.. AKO :D
Pošto nas je više pregledi budu češći. To mi je super, ali bojim se zračenja
Dobro jutro curkee! Rise and shine!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Jutro!
Hahah i ti imaš hrkača Mrs.K i ja isto, pa ga preokrećem po noći, najgore je na leđima. Ali ako je postrani onda utihne, iako nisam ni ja nedužna..znao mi je prigovorit da i ja znam tu i tam zahrkat, a kaj ću kad mi je stalno nos pun pa nemogu disat.
Vidim da se udavate, pa sam htjela pitati u vezi toga. Mi smo zaručeni već 2 godine, ali evo iskreno meni se baš neda to sve organizirati i bio bi mi preveliki stres to, a i previše mi je to novca sada. Pa me zanima da li je bolje zbog djeteta biti u braku, zbog nekih papira ili mogu ja to i poslije. Znam da bi on samo trebao kao priznati dijete, ali da li postoje još neke benificije ako smo u braku?
Da li itko od vas osjetio onu bol u preponama kad kihnete? Mene je baš pogađala, ali sam skužila da se najbolje sfrkat, da ne zaboli.
Jutro cure..
Nocas sam napokon spavala ko beba :)
Ali budjenje s glavoboljom..
Znate ono,ko da ste pili pa ste mamurni..
Juce sam dragom rekla da mi je dosta trudnoce..:(
Dixa mislim da nema neke velike razlike u papirologiji..
On ce priznat djete i imat ce njegovo prezime,sve je ustvari isto kao kad ste u braku!
Kod nas je smjesno,sto sve godine muz i kci na jrdnoj adresi a ja drugoj :-)
Hehe ko da nismo skupa..Al iduce godine,muzu su rekli da ne moze vise tako samo boraviste prijaviti,vec da mora bas biti prebivaliste..
Ja s nesanicom Bogu hvala stvarno nemam problema, nadam se da ni neću jer stvarno volim spavati. Dragi mi ne hrče što je odlično jer meni svaki zvuk smeta odmah se probudim.
Mi imamo pregled 12.10. i tad ćemo biti skoro 17. tjedana pa vjerujem da će se vidjeti što je osim ako se ne sakrije hihi .
Dixa ja sam stalno prije osjetila baš jaku bol kad kihnem, sada samo ponekad. Mislim da je to sasvim normalno.
Lena potpuno te razumijem, meni je od 9.-12. tjedna bilo grozno: glavobolje, mučnine, povraćanje, umor, slabost baš sam bila za ništa. Ali mogu ti reći sad mi je puno puno bolje i vjerujem da će uskoro biti baš super: umora nemam, mučnine ponekad, ali puno slabije i samo stavim ljuti bombon i bude mi dobro, glavobolje imam samo na promjenu vremena (tako mi je bilo i prije trudnoće) i nisam povraćala već više od tjedana dana
Dixa mi smo se zaručili u 3. mj i odmah počeli sa planiranjem za 12.-ti tako da smo se mislili vjenčati tako i onako :D sa bebom i bez nje :)
Pošto nam neki prijatelji žive u Engleskoj, a od dragog najbolji prijatelj od rođenja živi u Americi i kupili su karte za let toga dana, "morali" smo ostaviti datum :D
Da smo planirali, a oni nemaju karte, vjerovatno bi se vjencali prije jer znam da će mi jako teško biti tada.
Da nismo uopće razmišljali o svadbi, ne bi se žurili sa vjenčanjem bez obzira na trudnoću.
Nadam se da ima smisla to što govorim. :D
ana držim fige da beba ne bude sramežljiva!
lena uh, ne fali mi taj osjećaj mamurluka! :D Kad se sjetim sebe u mlađim danima čudi me da nisam završila ispod kakvog mosta.. No, dobro očito sam to morala proći...
I mene boli glava zadnja dva dana.. grrr!
Ako nađeš kakav lijek, javi..
Cure kaj spremate danas? Ja sam toliko strgana da ću samo meso, krumpir i povrće bubnuti u pećnicu. Uopće mi se ne kuha niti imam ideje.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Mi smo se zaručili prošle godine u 7. mjesecu i odmah salu organizirali i bend za 10. mjesec. A bebicu smo planirali malo prije svatova da ne budem baš jakooo velika i uspjelo nam je iz prve .
Meni je doktor za glavobolju preporučio lekadol (njega smijemo) i meni pomogne ok.
Za kuhanje me ne pitaj. Nikad ne znam što bi pravila, dragi mi radi na sezoni pa ga nema skoro po cijele dane, tamo i jede najčešće. Meni se opet ništa ne jede, a bome ni ne pravi. Danas nisam ništa ni skuhala jer sam se malo prije probudila pa će izgleda biti pečena jaja hehe. A za sutra sam si već isplanirala grah baš mi se jede.
Mrs.K ja sam dežurala od pol 1 do 3 noćas... Nije me ništa mučilo, samo nisam mogla spavati. Isčitavala stare teme i našla kolica koja su me zainteresirala, neka Fopapedretti bikini čija se košara pretvara u sportski dio pa nema 2 komada, a i za 3600kn se dobije As. Moram ih uživo vidjeti.
DixaPixa meni na pamet padaju one neke financijske stvari kad se beba rodi, pa se obično prijavi na roditelja koji ima veću plaću, ali zapravo još ništa ne kužim.
Nemam hrkača pored sebe, al borba za teritorij je opaka, kak se ja odmičem tak on zamnom i na kraju ja visim s kreveta a on kao car s raširenim laktovima prek moje glave.
Što se tiče kihanja mene zaboli negdje ispod jajnika, moram s jednom rukom pridržavati trbuh a drugom pokrit nos i usta,baš smiješno izgleda.
Što se tiče ručka i ja sam danas beskrajno pojednostavila stvari: na placu kupili pečeni pureći batak a dom samo u pećnici ispekli krumpir i složili salatu.
Lena i meni prođe misao kroz glavu kako mi je svega dosta, ali odmah se prekorim jer znam da dolaze još teži dani .
Ana nadam se da ćete 12.10. vidjeti spol, ti doktori to zapravo brzo skuže. Ne znam dal sam napisala ali sad mi je na pregledu rekao da mi je posteljica smještena lijevo. I ja kažem: znam, a on se smije: ma kako ti to znaš, zar si vidjela. Ja reko: pa vidim izbočinu na trbuhu skroz lijevo. Još me je na kraju zezao da sam glasala za sdp. ... Uglavnom našla sam neki članak gdje piše da je provedeno istraživanje u vezi smještaja posteljice i spola i da je ispalo da u 97% slučajeva su dečki s posteljicom na desno a curice s posteljicom na lijevo. Pa eto, još malo bapskih spekulacija o spolu bebe ...
[/url
Proci ce i to sve,ana bome se tjesim kad cujem da prodje i da bude lakse :)
Sto se tice papice,muz htio kupus i meso,pa to pravila..
Kad sam mu bila cura cesto je to kuhao,da papam kad dodjem s posla :) on je od onih prakticnih romanticara:evo tebi draga rucak,korisnije je od ruze :)
Zabica,ustvari si u pravu,sto kad dodje 6,7,8 mj trudnoce :-)
Ajme,ja se vec zamisljam :) hodajuce burence :)
Kepolas,jesi rekla da ces sivat vjencanicu?
Kakva ce biti :-)
A oces imati i nesto za ogrnuti,posto ce biti zima?
Ja sam bome u 3mj isla u bjeloj jaknici..
Ana,ti onda isto brojis sitno do vjenčanja!
Gotove pripreme?
Je kod nas je sve riješeno :) do 20.9. smo stavili rok da se ljudi jave hoće doći i koliko će ih biti pa onda moramo još poslije raspored sjedenja riješiti. Ali sve bitne i velike stvari su riješene. Vjenčanicu sam našla još prošle godine u 10. mjesecu, prvu koju sam obukla sam na kraju odabrala jer je bila savršena.
Bog cure,jedno pitanje od zabrinute trudnice.Doktorica mi je na proslom pregledu izmjerila nuhalni nabor od 2.5.mm,a na drugom dijelu 2.2mm.nakon toga sam otisla na kombinirani probir koji je dao niskorizicne rezultate.da li je netko bio u istoj situaciji mozda i da li se trebam dalje zabrinjavati?
Hvala na odgovoru
Sortiraj odgovore
Najstariji