Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina_Maria
    20. Rujan 2016. 13:58

Tina da, ovo mi je druga trudnoca, imam curku Janu od 5g. Ali u prvoj smo imali taj iugr ( zastoj u rastu) pa sad nikak da se opustim....Jedva cekam da prodju ta 3-4 tjedna da saznamo spol i da osjetim bebicu u trbuhu☺

Nepoznato_22
    20. Rujan 2016. 15:03

Dobar dan! Nova sam na forumu. Zanima me kad ste osjetile prve pokrete bebice? Ja sam u 17. tom tjednu i nista ne osjetim :(

Pavla
    20. Rujan 2016. 15:20

Nepoznato
    dobrodošla ..
    Možeš nam se priključiti u razmjenjivanju iskustava, dojmova .. Meni je ovo treća trudnoća, i još nisam osjetila pokrete .. a sad sam 15 tjedan. Sve to ovisi od trudnice do trudnice, o konstituciji. I velika je razlika ako je npr. postelica sprijeda ili straga (straga se jače osjete udarci bebe).. Možda si i osjetila ali nisi rapoznala da bi to mogla biti beba. Svakako ne brini se !!!! Još koji tjedan i od udaraca možda nećeš moć zaspati  Samo strpljivo i bez brige..

29.8.2022. ➕

Pavla
    20. Rujan 2016. 15:20

Nepoznato
    dobrodošla ..
    Možeš nam se priključiti u razmjenjivanju iskustava, dojmova .. Meni je ovo treća trudnoća, i još nisam osjetila pokrete .. a sad sam 15 tjedan. Sve to ovisi od trudnice do trudnice, o konstituciji. I velika je razlika ako je npr. postelica sprijeda ili straga (straga se jače osjete udarci bebe).. Možda si i osjetila ali nisi rapoznala da bi to mogla biti beba. Svakako ne brini se !!!! Još koji tjedan i od udaraca možda nećeš moć zaspati  Samo strpljivo i bez brige..

29.8.2022. ➕

Nepoznato_22
    20. Rujan 2016. 15:38

Meni je ovo prva trudnoca a saznala sam prosli tjedan znaci u 16. tom tjednu da sam trudna, ne ocekivano i iznenadenje. Stalno visim po klokanici i internetu citam svasta i sva sam onda u panici :S jel vama raste trbuh? Ja ga imam sam kad se napapam :(

1.2.3.surprise
    20. Rujan 2016. 16:03

Bok cure, kako ste, vidim mucnine vas zezaju,mene zasad ne i nadam se da ni nece.

Sutra idem kod gina na prvi pregled, i jedva cekam vidjeti to zrno graha na uzv 😀

Danas sam prehodala pola grada, isla sam sa sogoricom predavat papira za status roditdlja odgajatelja, kolko sam se ja uspuhala pa to nije normalno.
    Udem u tramvaj i nakon dvije stanice van... uzas zivi

Jedva sam cekala doci doma k mojim klincima, sad sam s mrvicom u krevetu, dobila mi je temperaturicu laganu, nadam se da ce joj se povuc bez lijekova. 
    U cetvrtam moram s najstarijim na razgovor za predskolu, uglavnom mi je cijeli tjedan ispunjen...

1.2.3.surprise
    20. Rujan 2016. 16:04

Koliko sam umorna i slova mi se miksaju 😂

mrs.kepolas
    20. Rujan 2016. 16:12

1,2,3 kako ide ta procedura? prestpostavljam da ako si isla, da se isplati :)

nepoznato dobro nam došla! 

Marina super za pregled i još više super za nuhalni! Samo da taj nuhalni sve lijepo prođemo. Mislim da će mi taj pregled dati najviše nervoze. No, nekako se nadam.. svi smo zdravi i vjerujem da će sve biti u redu.. Drugačije ne može! :)

Odoh sad u skitnju malo! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

1.2.3.surprise
    20. Rujan 2016. 16:22

Grrr mrzim ovaj gumb ocisti 

Gle meni se itekako isplati posto sam nezaposlena, a klinci su ionako bili samnom doma, mislim svaka cast svakome , ali sam bila protiv toga da ja sjedim doma, klince upisem u vrtic, a tolike mame moraju placati dadilje i izmisljati toplu vodu, jer oba roditelja rade, a za njihovu djecu nema mjesta u vrticu. Tako da realno tih 3200 svakome danas dobro dode.

Nepoznato_22
    20. Rujan 2016. 16:26

Hvala hvala, kad se vama poceo vidjet trbuscic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.