Rinama u sličnom smo sosu, ni mi nista nemamo osim sto smo se vjenčali bili u općini samo i stanbeno riješeno... Ostalo sve kako dodje 😬 Potpuno se slažem s tobom ☺️
A dobro svako ima svoju "patnju", meni su to moje velike grudi zbog kojih sam odmalena imala problema s kralježnicom i odabirom grudnjaka i da sad ne nabrajam... Ti bar uvijek možeš silikone stavit 😉
Žabica lipo ime bas... Ja sam dragom dala popis koje se meni svidjaju i on odabrao ☺️ Stefan ili Sofija... Sto ih vise ponavljam sve mi se vise svidjaju ❤️
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Ljubičice ne znam poslati poruku na klokanici :/ Ma ovi su zakon, mladi, kreativni, imaju oko.. dobije se wedding book za mladence i dva mala za roditelje! :) mi smo odustali od videa i samo bi htjeli fotke i love story i za cijenu fotki ce nam snimit i love story! :)
Zabica i mi ćemo na taj sajam vjerovatno! ja planiram sa 31,32 tjedna biti spakirane torbe pošto blizanci dođu često ranije.. A sudeći po mojoj opsesiji organizacijom i prepakiranjem možda i sa 30 bude spremna! :D Iako, ne želim robicu prerano oprati.. Neće biti svježa..
Eva ja sam to pokušala progurati, ali mm nije previše oduševljen.. tako da je to ime moja tiha patnja.. Prekrasno!
Rinama hvala ti na potpori! Bitno da imate gdje biti.. ovo sve ostalo su nijanse koje će se iskristalizirati.. mi smo već isplanirali vjenčanje i dragi na ljeto nije prestajao sa željom da hoće bebu i hoće bebu :D a meni teško palo :D
Tako da su nam neke kapare i propale, ali s obzirom da smo vjenčanje preselili u Karlovac.. opet ćemo proći jeftinije!
uvik nešto volimo dobre nalaze! :) Drago mi je da sve ide kako treba! Žao mi je za tvoju sveki, no nekako uvijek bude tako.. Najbolji ljudi najbrže odu :(
Dobro jutro svima!
Jel se još netko sinoć roštiljao? Ja kao po tradiciji.. i od 5 budna.
Danas napokon slažemo pravi krevet.. Ovaj na napuhavanje nas je uništio!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Bok drage moje.. Ja se borim sa starom biljkom a to su nesanice.. Zujim do 1 ili 2 u noći,s mucninama koje ni tad ne popuste ;)
Razmišljam kad bi bilo pametno počet uzimati za bebu,još mi se čini dosta rano,a definitivno do trećeg tromjesečja bi pripremila..na kraju te veće stvari kao as,kolica.. Kupovati onako pomalo..
Drage trudnice nema me jedan dan i odmah 5 novih stranica .
Tanja dobro nam došla. Vidim da si pitala za duphaston, ja isto pijem 3x1. On ništa ne škodi bebici štoviše, tako da se ne boj piti. Ja isto jedva čekam da mi kaže da više ne moram uzimat jer mi je dosta tih lijekova, pijem to, legofer za željezo i pregnital.
Baš sam sretna što imamo još jedan . Valjda će uskoro još koji .
Mrs. Kepolas kad si rekla da je vjenčanje? Naše je 8.10. i sve je riješeno, ali me lagano trema hvata. Jedva čekam.
Lena mi ćemo do trećeg tromjesečja biti spremni.. Naravno, sve ovisi o financijama, no ne planiram u trećem tromjesečju hodati po trgovinama. Jedino preko neta još štogod prikupiti :) Valjda ću dotad steći naviku kupovanja preko neta. Kad sam ja nestrpljiva i ne čeka mi se nego bih kupila i odmah imala. :D
ana ajme vi još stvarno sitno brojite!!! :) Kako se osjećaš? :) Hoće biti mala ili velika svadba?
Naš dan je 16.12.2016. :)
Cure kad jedete pizzu postoje li neki sastojci koje ne stavljate? Nešto što ne smijemo jesti? Ja gledam pizzu koju je muž papao i sve mi sline cure.. Vratina, špek, kobasice nekakve.. ajmeee!
Inhalirala bi ju da mogu!
Sad vidim da si rekla da je trema već tu! Ne zamjeri mi gladna sam i neispavana :D a jela sam prije sat vremena :D
Ja stalno sanjam da sam zaboravila zakazati vizazisticu i frizerku.
Kepolas,tako i ja,ne planiram tada,mislim da necu imst snage nit fizicki moci..
Mislim da ce to biti veliks bebuljica,jer vec sada dr kaze da je velika..
A ja se cudim sto jedem stalno :)
Mogu misliti kako je tebi s dvije bebice..
Jedva cekam kad nam budes pricala kako se gurkaju u trbusku ili kako se cuju dva srceka :-)
Ljudi,ja nikad nisam kupovala preko neta!
Gdje to narucujete,koje stranice?
Uputite ovu neznalicu :)
Mrs. Kepolas biti će nekih 250-300 ljudi na svadbi . Nama su u biti roditelji i kuma sve rješavali pošto smo mi u zadru, a svadba je u osijeku pa se nismo previše naradili.
Što se tiče pizze ja jedem sve, tj. sve te suhomesnate proizvode jedem iako piše da ne bi trebali, ali mislim da je to sve za slučaj da s mesom nešto nije u redu da ne bi dobili neku boleštinu. Pogotovo naše ovo domaće imam povjerenja.
Ja isto ne kupujem preko neta, tako da ne znam o tome.
Vikend je pa smo utihnule
Tko ima sljedeći tjedan pregled ? Možda saznamo kojeg su spola bebice ili Kako smo krenili, za sad cure debelo vode
29.8.2022. ➕
Baš utihnuli...
Ja sam popodne upala u baš neku depresiju, samo sam ležala i cmoljila, i onda smo se uspjeli dogovoriti da odemo u kino. Gledali smo Psi rata, komedija o švercerima oružja. Nije loše napravljen film, baš je gledljiv, al nisam se ni jednom nasmijala, jer ako je to sve blizu istini, onda ne znam kako ću morat odgajati ovo dijete...
A istovremno je igrala Bridget Jones's baby, no dragi nije htio ni razmotrit... 😒
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji