Hvala draga Viki! Malo je ginićka bila ljuta što nisu to vidjeli kad sam bila na hitnoj.. sat i pol sam bila unutra.. jako je temeljita i osjećam se odlično znajući da me ona vodi.. Van sebe smo!
Draga Ana.. tek sad sam vidjela što si napisala.. Cure su ti već sve rekle. Bitno je da ste to čim prije otkrili. Ako si u dobrim rukama, nemaš razloga za brigu. Držite se i molim te nemoj biti tužna!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Ajme Mrs.,
Predivnooooooooooo !! Taman sam razmišljala da se triba koja trudnica javit s blizancima
i evo tebe !!
Meni mama u 41. rodila trojke i sve super bilo !
Veljača
Lotta12 24.2.
maverickf13 25.2.
Delirium 26.2.
Ožujak
zabica29 6.3.
Maya91 8.3.
DixaPixa 11.3.
Pumpkin 11.3.
MalaMia 11.3.
Ljubicica9 12.3.
Mancettto 14.3.
uvik nešto 15.3.
Rinama 16.3.
palaoma 17.3.
Tina2901 20.3.
maricuj91 23.3.
ana_nenadic 24.3.
crna35 24.3.
Travanj
Nelica_1106 1.4.
Evabeba 3.4.
LenaLenov 3.4.
Ljubicanstvena 6.4.
Marina_Maria 10.4
Viki_ri 11.4.
Gabi14 11.4.
teta5 19.4.
Tocka_tockica 21.4.
SamSara 23.4.
mrs.kepolas 26.4. (blizanci)
rose90 28.4,
Bumbo0809 28.4.
Svibanj
kokoloko 1.5.
(curke, čekamo vaše termine.. )
Manuela88
cudo_moje
Marcis
mininia_tetka
ana23
1.2.3.surprise
29.8.2022. ➕
Mrs wooooooow koje iznenađenje!!!
Bas se veselim!!! To si sad na drugom pregledu saznala?? Awww, maleni twinsici
Ana zao mi je, vidim da imas dobrog ginekologa koji te umirio i vjerujem da ce sve biti u redu. ❤️ Glavno da je bebica u redu. Brzo ce petak.
Ja sam muzu rekla tek treci dan nakon sto sam saznala. Prva dva dana sam koristila trakice s ebay-a pa im nisam vjerovala bas. Treci dan sam piskila clearblue i poslala mu poruku jer je bio na poslu.
Roditeljima, svojoj braci i sestrama smo rekli par dana nakon prvog pregleda. Za sad samo oni znaju. Cekamo dr tromjesecje i jedva cekamo podijeliti vijest s prijateljima i rodbinom.
Super vijest Mrs K! Ana ja imam frendicu koja isto cijelu trudnicu imala cin 1, a prije trudnoce vuKla dosta dugo cin 3 i bila na operaciji, morali joj zbog cina3 skratit grlic maternice. Prije mjesec i pol rodila je predivnu djevojcicu, na kontroli poslije poroda vise nije bo ni cina1 tako da glavu gore i sve ce biti u redu.. saljem pozitivne vibrice ~~~~
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ana,
znam da će bit sve u redu. Bebi se ništa ne može desit, lipo ti je to i ginekolog rekao ... Beba je zaštičena sluznim čepom i puno su opasnije npr. razne bakterije, infekcije, nego hpv cin1. Sve će bit u redu !!
Što se kose tiče ... uf, to je priča za sebe .. ja nemam bujnu kosu, ali u svim mi se trudnoćama stvarno udesetorostručila ... i inače dlake na tijelu puno rjeđe i sporije rastu u trudnoći. Ali zato kad se rodi, to je "kupanje u kosi" svugdi je ima .. i sve ono šta nije opadalo u trudnoći, trostruko više opada. Ali se nakon par miseci sve smiri i dođe na svoje. U ovoj mi je trudnoći tribalo malo duže vrimena da mi kosa prestane opadat ... al zato mi se čini da ću na depilaciju otič možda samo 3 puta, šta me veseli, jer inače stalno borim borbe s dlakama
29.8.2022. ➕
Hvala što dijelite sreću sa mnom! :D
Plakala sam, tresla se i nisam niti pitala termin, niti sam pitala koliki su otkucaji :D Ona je samo rekla da je sve super :D a ja sam vidjela dvije male točkice kako kucaju i raspametila se.
Dobila sam gomilu uputnica i nisam uopće popamtila koja je za što
SamSara da na drugom pregledu. :D
Čak si mislim da ova na hitnoj nije bila sigurna da će se održati pa nije ništa rekla? Mislim, ne možeš to ne vidjeti.
Bilo je super kad sam krenula na UZV pitala sam smije li dragi uci ako bude stogod zanimljivog i ona je rekla da ako bude može, iako sam samo 8 tjedana i nema tu nešto za vidjeti :D
Na kraju je cijelo vrijeme šutila i kad je krenula pozvati dragog, znala sam što se događa :D
Mrs.K čestitam na twinsićima!!! Jel imate inače blizance u obitelji ili je ovo iz vedrog neba?
Ana drž se, biti će sve ok, koliko znam to je taj najblaži stadij koji se najlakše liječi, mislim bar sam tako pročitala na netu.
Super, znači poslije poroda sam u perici
I fala bogu u Zagrebu kiša, napokon, od ovih vrućina sam već spizidila..
I u Karlovcu se naoblačilo.. Jupiii! :)
Dixa, baka je imala blizančeke. Moram priznati da sam im se nadala :D Još su me zezali doma kad sam zadnji put bila da preskaču generaciju i da ćemo ih mi imati! i gle čuda :)
Dvojajčani su :)
Inače se preskače jedna ženska generacija u "dobivanju" blizanaca, tako da je moguće da npr. ja nemam, ali mi cure dobiju..
Mrs., šta misliš jel jedna beba curica, a jedna dječak ?? ajme super, sad možeš i sticker prominit i stavit dvi bebe
29.8.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji