Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    14. Rujan 2016. 16:26

Hvala draga Viki! Malo je ginićka bila ljuta što nisu to vidjeli kad sam bila na hitnoj.. sat i pol sam bila unutra.. jako je temeljita i osjećam se odlično znajući da me ona vodi.. Van sebe smo! 

Draga Ana.. tek sad sam vidjela što si napisala.. Cure su ti već sve rekle. Bitno je da ste to čim prije otkrili. Ako si u dobrim rukama, nemaš razloga za brigu. Držite se i molim te nemoj biti tužna! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Pavla
    14. Rujan 2016. 16:27

Ajme Mrs.,
    Predivnooooooooooo !! Taman sam razmišljala da se triba koja trudnica javit s blizancima  i evo tebe !!

Meni mama u 41. rodila trojke i sve super bilo !

Veljača

Lotta12          24.2.
    maverickf13  25.2.
    Delirium        26.2.

Ožujak

zabica29            6.3.
    Maya91              8.3.
    DixaPixa          11.3.
    Pumpkin          11.3.
    MalaMia           11.3.
    Ljubicica9        12.3.
    Mancettto         14.3.
    uvik nešto        15.3.
    Rinama            16.3.                                                                     

palaoma          17.3.
    Tina2901          20.3. 

maricuj91         23.3.
    ana_nenadic    24.3.
    crna35             24.3.

Travanj

Nelica_1106          1.4.
    Evabeba               3.4.
    LenaLenov          3.4.
    Ljubicanstvena   6.4.                                                                                                           
    Marina_Maria     10.4
    Viki_ri                 11.4.
    Gabi14               11.4.
     teta5                   19.4.

Tocka_tockica   21.4.
    SamSara            23.4.
    mrs.kepolas      26.4. (blizanci)
    rose90                28.4,
    Bumbo0809       28.4.

Svibanj

kokoloko            1.5.

(curke, čekamo vaše termine.. )
    Manuela88 
    cudo_moje 

Marcis 
    mininia_tetka 

ana23
    1.2.3.surprise

29.8.2022. ➕

SamSara
    14. Rujan 2016. 16:32

Mrs wooooooow koje iznenađenje!!! 
    Bas se veselim!!!  To si sad na drugom pregledu saznala?? Awww, maleni twinsici  

Ana zao mi je, vidim da imas dobrog ginekologa koji te umirio i vjerujem da ce sve biti u redu. ❤️ Glavno da je bebica u redu. Brzo ce petak. 

Ja sam muzu rekla tek treci dan nakon sto sam saznala. Prva dva dana sam koristila trakice s ebay-a pa im nisam vjerovala bas. Treci dan sam piskila clearblue i poslala mu poruku jer je bio na poslu. 
    Roditeljima, svojoj braci i sestrama smo rekli par dana nakon prvog pregleda. Za sad samo oni znaju. Cekamo dr tromjesecje i jedva cekamo podijeliti vijest s prijateljima i rodbinom. 

Tocka_tockica
    14. Rujan 2016. 16:39

Super vijest Mrs K!   Ana ja imam frendicu koja isto cijelu trudnicu imala cin 1,  a prije trudnoce vuKla dosta dugo cin 3 i bila na operaciji, morali joj zbog cina3 skratit grlic maternice. Prije mjesec i pol rodila je predivnu djevojcicu, na kontroli poslije poroda vise nije bo ni cina1 tako da glavu gore i sve ce biti u redu.. saljem pozitivne vibrice ~~~~

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Pavla
    14. Rujan 2016. 16:44

Ana,
    znam da će bit sve u redu. Bebi se ništa ne može desit, lipo ti je to i ginekolog rekao ...  Beba je zaštičena sluznim čepom i puno su opasnije npr. razne bakterije, infekcije, nego hpv cin1. Sve će bit u redu !!

Što se kose tiče ... uf, to je priča za sebe .. ja nemam bujnu kosu, ali u svim mi se trudnoćama stvarno udesetorostručila ... i inače dlake na tijelu puno rjeđe i sporije rastu u trudnoći. Ali zato kad se rodi, to je "kupanje u kosi" svugdi je ima .. i sve ono šta nije opadalo u trudnoći, trostruko više opada. Ali se nakon par miseci sve smiri i dođe na svoje. U ovoj mi je trudnoći tribalo malo duže vrimena da mi kosa prestane opadat ... al zato mi se čini da ću na depilaciju otič možda samo 3 puta, šta me veseli, jer inače stalno borim borbe s dlakama

29.8.2022. ➕

mrs.kepolas
    14. Rujan 2016. 16:52

Hvala što dijelite sreću sa mnom! :D 

Plakala sam, tresla se i nisam niti pitala termin, niti sam pitala koliki su otkucaji :D Ona je samo rekla da je sve super :D a ja sam vidjela dvije male točkice kako kucaju i raspametila se.
    Dobila sam gomilu uputnica i nisam uopće popamtila koja je za što 

SamSara da na drugom pregledu. :D 
    Čak si mislim da ova na hitnoj nije bila sigurna da će se održati pa nije ništa rekla? Mislim, ne možeš to ne vidjeti.

Bilo je super kad sam krenula na UZV pitala sam smije li dragi uci ako bude stogod zanimljivog i ona je rekla da ako bude može, iako sam samo 8 tjedana i nema tu nešto za vidjeti :D 
    Na kraju je cijelo vrijeme šutila i kad je krenula pozvati dragog, znala sam što se događa :D

DixaPixa
    14. Rujan 2016. 16:53

Mrs.K čestitam na twinsićima!!!  Jel imate inače blizance u obitelji ili je ovo iz vedrog neba?

Ana drž se, biti će sve ok, koliko znam to je taj najblaži stadij koji se najlakše liječi, mislim bar sam tako pročitala na netu.

Super, znači poslije poroda sam u perici

I fala bogu u Zagrebu kiša, napokon, od ovih vrućina sam već spizidila..

mrs.kepolas
    14. Rujan 2016. 16:58

I u Karlovcu se naoblačilo.. Jupiii! :)

Dixa, baka je imala blizančeke. Moram priznati da sam im se nadala :D Još su me zezali doma kad sam zadnji put bila da preskaču generaciju i da ćemo ih mi imati! i gle čuda :) 
    Dvojajčani su :)

Pavla
    14. Rujan 2016. 17:15

Inače se preskače jedna ženska generacija u "dobivanju" blizanaca, tako da je moguće da npr. ja nemam, ali mi cure dobiju..

Mrs., šta misliš jel jedna beba curica, a jedna dječak ?? ajme super, sad možeš i sticker prominit i stavit dvi bebe

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.