Aaaa Kepolas blizanci
Moj muž je oduvijek htio blizance, a ja sam uz njega nekako to prihvatila. Na pregledu smo vidjeli samo jednu bebicu, tko zna što može onda biti danas
Pusa novim curama!
Bok curke !
Kepolas tamo sam ti isto napisala,al jos jednom nece skoditi da ti cestitam
U mojoj obitelji isto ima blizančića i meni se to čini prekrasno da mi zene mozemo dvoje ili vise djece nositi :-)
Sta je ljudsko tjelo :-)
Ja s kontrole.
Bebici fino kuca srceko i velika je a i ima biti na koga,kad ja vec imam muta ko bor visok i svoju kcer malu jelkicu :-)
Vodit ce mi se rizicna trudnoca,dr je zabrinut,inace je bas brizan i dobar dr,sretna sam sto se vratio raditi i sto ce mi vodit i ovu trudnocu.
Cure,koje ste iz Zg,jel se u Petrovoj narucuje za preglede?
Jer me salje gore na konzultacije,pregled+uzv..
Sve sam nekako mislila,da cu bit vezana za Sisak,a sad bi se moglo desiti,da cu biti za Zagreb..
Jer posto moram obavljati kontrole endokrinologa i neurologa,sve bi se moglo gore pratiti,a moguce i porod..
Nisam iskreno odusevljena mogucnosti da bude porod u Petrovoj,ali ako ne bude moglo drukcije,sto bih..
Jedino sam se iznenadila da trudnice koje boluju od multiple,cesto u bolnicama idu na carski rez umjesto prirodnog poroda...
Hvala vam cure moje.. Vaše uzbuđenje, moje povećava :D
Lena bacim oko kad svratim tamo. :)
Drago mi je da ti se doktor vratio!
Zabica žao mi je zbog bebice. Ja sam malo u strahu da ćemo idući put doći i da će reći da jedno nije razvijeno ili da srčeko više ne kuca, ali sam pročitala da ako se čuju oba srca sada, velike su šanse da će trudnoća opstati, pa taj scenarij trenutno vizualiziram :)
Veseli me što ću sad imati više pregleda i vjerovatno neću dočekati 40 tjedana! :D
Baš mi je bilo neugodno čitajući vas kako još uvijek stanete ili vas hlače počnu žuljati, a trudne ste više od mene i po 6 tjedana.. Sve me bilo sram priznati kako ja ne mogu nositi pola toga. Stanem ja, ali imam poriv hodati otkopčanih hlača..
Kako ste mi danas? Prekrasan je dan!
Moj dragi nije rekao na poslu i danas otišao i sad kaže da ne može više šutjeti! :D
Slatkićki je.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
I da.. naježim se od pomisli da ćemo od para, gotovo preko noći, postati četveročlana obitelj.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji