Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    13. Rujan 2016. 16:43

Cure i ja imam pojačani iscjedak stalno, a bila sam nedavno na kontroli i nosila nalaze urina i sve je u redu tako da se ne brinete.

Prvi autić baš sam uzbuđena .

Ljubicice baš mi je drago da je sve u redu s bebicom. Sigurno će se idući put već vidjeti spol. I ja se nadam da će se meni vidjeti idući put, ali idem tek 12.10, tko će to dočekat.

DixaPixa
    13. Rujan 2016. 17:23

Ana i meni je sljedeći pregled tek 12.10 :/ Ali nema ljepšeg osjećaja kada vidiš bebu na uvz-u kako je narasla i kako se miče, ručice i nožice...još kad doktor pusti srce da se čuje. Milina.

Iako sam na ovom zadnjem pregledu samo vikala u glavi " reci da je zdrava, da je sve dobro" i srce mi udaralo luđački. Nisam očekivala da ću se ovako brinuti, uvijek su mi se trudnice činile tako nekako opuštene. Eh moš si mislit.

Je li itko možda planirao na prenatal jogu ili ima iskustva s time? Ja sam nešto počela preko jutuba..

ana_nenadic
    13. Rujan 2016. 19:06

Joooj znam to je stvarno najbolji osjećaj na svijetu .

Nemam iskustva s prenatal jogom, ali mi se to čini stvarno super iako nikako da ulovim vremena da to malo dublje proučim.

mrs.kepolas
    13. Rujan 2016. 19:06

Prvo pišem, onda čitam zaostatke! Kad mi se javila Lena i rekla da pitate za mene točno sam se posramila..
    Nadam se da vas nisam previše zabrinula.. 
    Ja sam vam dobro. Organiziramo svadbu (ipak ćemo praviti jednu), morali smo mijenjati restoran, ja šijem drugu haljinu jer prva nikako nije za trudnicu, patimo se sa popisom gostiju i pozivnicama.. sve slatke muke..
    Pritom tu su još neki obiteljski problemi zbog kojih sam dušu isplakala, tresla se i stresirala, no to je kratko trajalo.
    Sutra nam je 8 tjedana i idemo na prvi pravi ginekološki pregled. Ne znam hoće li dragi moći ući sa mnom jer ću prvi put kod te ginekologice, no nadamo se da će moći i da ćemo čuti srčeko. Moram priznati da sam jako nervozna. Kako se pregled bliži sve sam manje hrabra, ALI ne bi ja bila ja da i dalje mislim da će sve biti super i sutra ćemo izaći iz bolnice sa najvećim osmijehom i srčekima oko glave. :)
    Mučnina par dana sad već nema, no simptom zbog kojeg sam se isprva i povukla sa foruma je tu, a to je kronična pospanost. Ja ne mogu ostati budna. U sred dana, u jutro kad ustanem, a u 18h se gasim skroz. Strašno sam umorna i nemam snage ni za što, pa čak ni ono što najviše volim.. Pričati sa vama o bebačima i trudnoći..
    Sjećam se da sam Vas pred kraj čitala i uopće nisam mogla zapamtiti tko što govori ni skoncentrirati se pročitati post. Oči bi mi se sklapale, a ruka nije imala snage dosegnuti tipkovnicu.
    Nadam se da se ne ljutite na mene. Mislila sam na vas cijelo vrijeme i falile ste mi. Sad idem čitati zaostatke i crveniti se kad netko priupita Gdje je Jura?! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    13. Rujan 2016. 19:21

Dixa zaplavilo mi se odmah pred očima kad sam kliknula na prethodnu stranicu! :) čestitke na pišulincu! Znam da nije ništa sigurno, ali mislim da bi svim ovim djevojčicama baš lijepo došao jedan dečkić! :) 

Tina ja ti nemam pojma o miomima u trudnoći. Jesi ti saznala još štogod? 

Viki, Zabica i Lena brinilice moje  Hvala što ste pitale za nas :) (privikavanje na govor u množini i nije tako teško:D)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

ana_nenadic
    13. Rujan 2016. 19:36

mrs. kepolas drago mi je da je sve u redu i da ste dobro. I mene uskoro čeka svadba pa znam kako ti je. Sretno s pripremama .

Viki_ri
    13. Rujan 2016. 19:46

Mrs.kepolas, drago mi je da si se vratila, bilo je pusto bez tebe! Šaljemo pusice tebi i bebici! 💋💋💋

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Pavla
    13. Rujan 2016. 20:04

Mrs.K.,
    ma znala sam ja da je sve u redu  i da samo imaš puno posla
    Sutra je za vas predivan dan, bit će sve predivno .. vidit ćeš bebi svoju

29.8.2022. ➕

1.2.3.surprise
    13. Rujan 2016. 21:33

Hej curke, mene napokon popustila migrena do kraja, danas smo cijeli dan u skitnji, kupujemo autodijelove, pa kod mog brata da nam zamijeni... uglavnom sam umorna ko pesek, a i moja dvogodisnja zvrkusa me izmorila totalno. Napokon sam se narucila kod ginica. Sad treba docekat sljedecu srijedu 😊. 

Mrs.K ja sam bila tako umorna u prvoj trudnoci, samo sam spavala po cijeli dan, ja sam cijelu trudnocu prespavala ali doslovno, probudim se, dorucak, spavanje, rucak, spavanje, vecera i spavanje i tak se to vrtilo do zadnjeg mjeseca trudnoce kad vise nisam mogla spavati 😂. To je sve normalno, a tako sam i sad posumnjala da sam trudna, jedno popodne kad sam stavila malu spavat ,sam legla do nje i zaspala u sekundi, a to mi se ne desava nikad...

LenaLenov
    13. Rujan 2016. 23:28

I ja imam dojam da cu prespavati cjelu trudnocu :-)
    I jesti do zadnjeg sata pred porod:-)
    Pusa za Kepolas :)
    Jedva cekam da Ana i ti nam pricate i svom svadbenom danu :)
    Volim slusati o bebama,djeci,vhencanjima..svemu sta ljude usrecuje :)
    Cure, lijepo nanajte i pokusajte se naspavati..<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.