Mislim pozitivno.. Kucanje oba srčeka mi daje nadu da će sve biti okej i da će se boriti do kraja :)
A gle nikad ne znaš. Šanse kod prirodnog začeća za blizance su 1:100.. Nije to baš tako velik broj :)
Ovo za dupli shopping je blagoslov i prokletstvo. Nije mi svejedno. Sa ovim autom koji imamo trenutno ne možemo niti jednu bebu imati. Nadam se da ćemo uspjeti prodati kuću na moru i da će se sve riješiti :D
uuuu pokloooni :D volim poklone.. pogotovo one bebačke.. primjetila sam da me više uopće ne zanima odjeća za mene.. samo bi kupovala bebi odjeću :D
nadam se da će ti dan na poslu brzo proći.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Trudnice moje, bas nam je veselo na forumu!
mrs-oooodlicne vijesti!! I meni su blizanci uvijek bili zelja! Rodica mi treba roditi u prvom mjesecu (cura i decko), a kuma mi rodila prije par tjedana (2 sina). Uglavnom, natalitet se popravlja
Cestitam tebi i muzu od srca!!
Tina, kako si ti?
Pozdrav svim ostalim mamama i bebama.
Vi koje ste trudne 12+, kako se osjecate? Ja nisam umorna kao sto sam bila, al mucnine su se toliko pogorsale da je strasno. Jucer sam otisla s posla ranije, danas nisam bila u stanju ni ici. Tek sam sad pocela povracati, nikakva hrana me ne privlaci, pa jedem na silu. Dobila sam 3 kg, pa se nadam da je sve ok.
Pumpkin, pa i meni se to dogodilo, i ne mogu se prestati duriti na tu inverziju. jučer sam ujutro direktno iz kreveta trčala povraćati, a nisam imala šta, samo neku gorku sluz. I glava me svako malo bolucka, budim se natečena, liježem natečena. Trbuh ide svugdje samnom, premda se ne vidi, po noći se nikako namjestiti. U 10 navečer više ne mogu gledati i samo padnem ko kokica, pa se probudim u 3 i ne mogu zaspat po sat vremena i više. Ne znam... Baš mi je teže sad nego prvih 12 tjedana. I zapravo bih si željela bolovanje jer n poslu dobivam sve više zadatka, pa ne stignem p nosim kući. Da ne pričam o održavanju kuće 😬 koliko za to nemam snage... A valjda je to smo kratki period kad se moram naučit izboriti za sebe... Bit će bolje u ožujku 😉
[/url
Pumpkin imamo isti termin, ali totalno drugačije simptome. Meni je skroz ok, tu ti tamo neki lagani umor, ali ništa posebno. Nikad nisam bolje spavala, jedem kao i inače (nisam još baš doživjela cravingse). U biti bih mogla reći da se osjećam skroz normalno, osim kaj primjetim da mi je počeo rasti trbuh, a i grudi. U prvom trimestru sam imala mučnine, ali nisam ni jednom povraćala. Dobila sam zasada 2 kile..laganini.
Jel pijete prenatal, i ako pijete koji? Ja sam počela s ovim https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/almagea-prenatal-omega3-za-zdravu-trudnocu-3351 - Almagea, a uz to pijem i tekući kalcij jer ga tu nema.
LenaLenov….za Petrovu se treba naruciti -bar sam ja trebala. Moja se trudnoca vodi kao rizicna i vodim se u Petrovoj. Tako da na kontrole putjuem 100 km ;)
Klookica
Zabice, znam kako ti je...a odrzavanje kuce nemoj ni spominjat....toliko peglanja mi se nakupilo da ne znam kako cu to sve stici...prije sam kuhala svaki dan, a sad nemam snage ni za to. Da su mi bar mama i sestra blize Al, valjda ce biti bolje...
Dixa, ti si bas prava sretnica!! Nadam se da ti se Zabica i ja uskoro pridruzimo u tom klubu :)
Ja sam pila prenatal (trebala bih i sad, al ne mogu se natjerati da proguatam dosta velike pilule)
https://www.amazon.com/gp/product/B005JAT3TU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&th=1
Uzimam ove, ne znam imaju li u Hr.
Ja se osjećam malo bolje nego prije, kad god me uhvati muka ja stavim ljuti bombon i bude mi dobro. I dalje mi se stalno spava, ali to me ne čudi jer mi se i prije trudnoće uvijek spavalo zbog manjka željeza i niskog tlaka.
Ja pijem pregnital.
Klookica,hvala ti draga tako sam i pomislila pa cu ići idući tjedan
Jesi zadovoljna s njima na Petrovoj?
Zašto tvoju vode pod rizicnom ida li ćeš onda gore i roditi?
Eh ja sam sada sva u nedoumicama..
U vezi vitamina..pijem od Centavit omegu i folnu,odgovaraju mi..od Hippa sam dobila kupon za njih,poslat cu nek se nađe :)
Ja još nista nisam kupila za Smokvicu ;-)
Ana,hehe i ja nosam u torbi ljute bonbonceke..
Pomogne..
LemaLenov, ja sam za sada jako zadovoljna s Petrovom. Prije 2 tj sam bila u bolnici 3 dana zbog uvodenja heparina i mogu reci da je osoblje ljubazno i od pomoci. Mene su tamo poslali zbog 2 spontana koja sam imala stoga mi od pocetka oni prate trudnocu. Ako sve bude kakotreba tamo cu i roditi.
Klookica
Sortiraj odgovore
Najstariji