A dok sisa preko sesirica takodjer se stvara mlijeko?
A dok sisa preko sesirica takodjer se stvara mlijeko?
stvara, moj prvi sin je sisao preko šeširića 2,3 mjeseca imala sam mlijeka na tone.. možeš dati joj sa šeširićem malo, dok izvuče bradavicu, pa šeširić maknuti dalje da papa bez.. i ne stavljaj ju na cicu kada je već jako gladna onda su nervozni, malo ju promatraj i na prvi zank gladi, prvo kenjkanje odmah cicu lakše će ju prihvatit ako je smirena i spremna na suradnju.. neke bebe bi odmah sve ali to tako ne ide :P

url=https://lilypie.com]
dali se vaši bebači bore i svađaju sa cicom? moj izvodi čudne zvukove, i to redovito navečer, ujutro ne i popodne niti preko noći ali navečer krene svađa kmhee khmee grr grr hmm hmmee i stšće šakice i bori se sa cicom, malo ju nateže pa pusti pa se smiri pa cica pa opet grr grr. ??? zamah u razvoju je prošao a to radi od rođenja, danas je ekstra nervozan. svi mi govore da mu dam dohranu da nemam dosta mljeka da je eto to znak toga, i da je on stalno gladan radi toga a fakat danas siše svakih sat vremena i nervoza ga pere i glad.... više ne znam niš, nisam pametna...
dali se vaši bebači bore i svađaju sa cicom? moj izvodi čudne zvukove, i to redovito navečer, ujutro ne i popodne niti preko noći ali navečer krene svađa kmhee khmee grr grr hmm hmmee i stšće šakice i bori se sa cicom, malo ju nateže pa pusti pa se smiri pa cica pa opet grr grr. ??? zamah u razvoju je prošao a to radi od rođenja, danas je ekstra nervozan. svi mi govore da mu dam dohranu da nemam dosta mljeka da je eto to znak toga, i da je on stalno gladan radi toga a fakat danas siše svakih sat vremena i nervoza ga pere i glad…. više ne znam niš, nisam pametna…
E draga, cica nije samo hrana, ona je i utjeha i maženje a i naravno posluži i kao svađalica! To što nateže, pusti, pa opet bi nanovo, to ti je posve normalno! Znak da je gladan nije to što radi s ručicama, što se svađa i ne znam radi grr, zna se koji je plač gladi i vjerujem da ga ti kao majka najbolje prepoznaješ! Ne slušaj druge što pričaju, znaš sama najbolje i poslušaj svoj unutarnji glas, A ovo što je nervozan, ma južina ti je u zraku, bebe ti sve osjete, stvarno nema potrebe da zbog toga napraviš ad, nije on gladan. Tako je to kod bebica dok ne uhvate svoj ritam, i živčane i smiju se i stenju i cvile, ma sve, raspoloženje varira kak im puhne tak da se oko toga uopće nemoj brinuti. E i da nemoj ti biti nervozna jer to ti najviše osjete, u većini slučaja vesela mama, vesela beba, nervozna mama a bogami i nervozna beba.
Laganini i opušteno doji, nije gladan dok papa ciku i dok je sve drugo u redu, ne sumnjaj u sebe!!
dali se vaši bebači bore i svađaju sa cicom? moj izvodi čudne zvukove, i to redovito navečer, ujutro ne i popodne niti preko noći ali navečer krene svađa kmhee khmee grr grr hmm hmmee i stšće šakice i bori se sa cicom, malo ju nateže pa pusti pa se smiri pa cica pa opet grr grr. ??? zamah u razvoju je prošao a to radi od rođenja, danas je ekstra nervozan. svi mi govore da mu dam dohranu da nemam dosta mljeka da je eto to znak toga, i da je on stalno gladan radi toga a fakat danas siše svakih sat vremena i nervoza ga pere i glad…. više ne znam niš, nisam pametna…
Itekako bi prepoznala plac gladi....moj ti bude isto nervozan predvecer...prije nocnog spavanja...pa bi malo jeo, pa ne bi...to radi jer je pospan I onda cim prije hoce u krevetic spavati...od pocetka se tako natezemo navecer za hranjenje...dok je sisao I sad dok ne sisa. Taj vecernji obrok pred nocno spavanje su borbe s njim da nesto pojede. Znala bi da je gladan. :)

14.06.2014. L ♥
koliko je star

url=https://lilypie.com]
Moj maleni ima 18 dana i zadnjih dan dva je jako nervozan, slabo spava po danu, non stop trazi cicu. Svakih sat vremena ga dojim, a to zna potrajat i po pola sata. Ugl. Sam vecinu dana u krevetu s njim i dojim ga. Vec mi je to nekako cudno postalo, neznam zasto je takav, da li mu nesto fali i sl.
patronazna ga je vagala prije 3 dana i dobija je 400 grama od porodajne tezine. Po noci mi se budi svakih 3h.
Jel netko ima slicnih iskustava?
Moj maleni ima 18 dana i zadnjih dan dva je jako nervozan, slabo spava po danu, non stop trazi cicu. Svakih sat vremena ga dojim, a to zna potrajat i po pola sata. Ugl. Sam vecinu dana u krevetu s njim i dojim ga. Vec mi je to nekako cudno postalo, neznam zasto je takav, da li mu nesto fali i sl.
patronazna ga je vagala prije 3 dana i dobija je 400 grama od porodajne tezine. Po noci mi se budi svakih 3h.
Jel netko ima slicnih iskustava?
Draga, opisala si skok u razvoju, tako će biti par dana, nacicava mlijeko i to cendranje je posve normalno, izdrži par dana, stavljaj ga na cicu svaki put kad zatraži i vidjet ćeš kroz par dana povećat će ti se količina mlijeka. Samo ga što više stavljaj da se uspije povećat! Sve ispravno radiš i tako nastavi!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji