Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    13. Prosinac 2014. 22:45

Spava s nama u krevetu još od bolnice, pošto sam išla na carski bilo mi je puno lakše ga držati pored sebe , tako je i ostalo , još da se moram ustajati po noći... uf i ovako sam gotova s energijom

• Andreja7
    15. Prosinac 2014. 21:21

moja malena ima 2 mjeseca i 11 dana i isto je stalno na ciki, spava s njom u ustima, čim joj ispadne udri u plač tako da od spavanja baš i nema nešto, a da nepričam da bi cijeli dan bila na ciki, ako i zaspe a ja se slučajno maknem od nje budi se nakon 10 minuta i onda opet izpočetka, cika u usta. ništa nestignem napraviti, nešto skuham i to samo kad je muž doma inače sama nemogu ništa, stalno kraj nje. tako da umorna sam i neispavana ali nepredajem se, mučili smo se da počnemo cikat i sad neodustajemo.

beag
    16. Prosinac 2014. 09:10

Tia,  jesi li probala sa dudom varalicom?

Bori
    17. Prosinac 2014. 08:07

Uf Tia..ja imam sličan problem. Kod mene je jedino dobro što po noći spava,kad zaspi...Kod mene je problem što je on bio na intenzivnoj 9 dana po porodu (infekcija) i tako je imao mjerene obroke.Kada sam ga ja tamo počela dojiti, opet su to bili mjereni obroci. Morala sam ga dojiti dok nije pojeo "mjeru". Sada kad smo kuci ako slučajno pojede manje nego što on misli da treba ili nego što mu stvarno treba smiri se 10 min, i onda je na ciki dok je ga ne slomi umor totalno i zaspe. To ponekad traje i više sati.Najveći je problem što sam ja na carski rodila, a naucili smo se dojiti sjedecki. On je veliki dečko, ima više od 4kg i teško mi ga je držat nekoliko sati u toj pozi. Ponekad ne znam boli li me više rana, leđa ili ramena. Uz sve to dojimo na sesiriće jer ja bradavica praktički nemam. On ih izvuče u šeširiću, kad skinem šeširić uvuku se kao puž u kućicu. Užas...Pomalo sam očajna..On ima 21 dan i zasta bi htjela dojiti što dulje, al ponekad samo razmišljam o dohrani i mjerici. I da moj dečko ima tako jak stisak da mi je napravi ragadice kroz šeširiće.
    Što se dude varalice tiče kod nas pomaže samo u slučaju grčeva. Osobno ja sam protiv dude pa ju i ne forsiram, ali i on čim skuži da nije sika pljuje i jako plače.

Bori
    17. Prosinac 2014. 08:09

I da podoji nam ponekad traju po sat vremena...koliko sam čitala to nije normalno..al on zaspi pa ga budit moram, pa papa, pa gleda okolo...i tako u nedogled..Jedino su po noći nešto kraći jer mu ne dozvoljavam da zaspe...Čim vidim da bi mogao počinjem ga škakljati po ušima (to je savjet sestra s intenzivne i pali..), ali preko dana...po sat vremena..

Boška2
    17. Prosinac 2014. 09:10

Drage mame pomoć!!! Boli me lijeva bradavica vec dva dana,no to nam se vec jednom dogodilo tako da duram i znam proci ce!! Ali nocas mi se na toj ljevoj ciki upalila valjda jedna zljezda,boli me cijela vanjska strana cike. Malog sam cijelu noc stavljala na tu ciku da to izvuce,umirala od bolova zbog bradavice,ali nista. Cika skroz mekana,jer je sve pocico,ali ta zljezda i dalje ko kamen i boli. Jel moguce da se zacepio kanalic neki ili sto....? Sto da radim?

<3<3<3 Karl <3<3<3

• paris
    17. Prosinac 2014. 09:55

Boška, ako je tvrdo i boli te, možda je došlo do zastoja mlijeka moraš to dobro izmasirati, odnosno izgnječiti da to ponovno krene i omekša. Nakon podoja stavi hladan oblog, možeš i list kupusa ili raštike, a prije podoja topli oblog. Nadam se da će pomoći!

• paris
    17. Prosinac 2014. 11:49

Joj znam, meni je tako bilo prva 2 mj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.