Pokusala sam izdojiti jucer sa tom izdajalicom... Treba je dobro namjestiti da bi uopce islo. ali izdojila sam svega oko 20 ml. ?? Jutros je patronazna izvagala moje sunce i dobila je u tjedan dana 400 g.
Bumbar moj.
I prosla je zutica. Ujutro je taman prije toga pojela flasicu, ali kad je rekla da je zutica nestala, odlucila sam je dojit koliko god ce htjet... I tako smo sat i pol bili ukupno papali ali preko sesirica jer drugacije nema sanse, iovako je jakooo protestirala (par puta je i zaspala na koju minutu) i nakon toga je odspavala 3 h. Nakon toga opet sat vremena je bila ali je bila gladna kasnije i jako plakala, tako da sam navecer ipak dala jos flasicu... Pokusat cu za pocetak barem tako preko dana izbjegavati dohranu... Ili ima tko kakav savjet na ovu situaciju??
U bolnici su krenuli kad je dobila zuticu i pala dosta na kilazi, a sesirice su mi tamo isto preporucili jer prvi dan nije mogla uhvatiti bradavicu, nije jos naislo mlijeko... I onda je bila 3 dana na glukozi i fototh.
Zato sto jednostavno nece uhvatiti kad je tako jako gladna, samo se jako sili, kao i bez sesirica. Koliko god je silila i drzala glavicu, ona nece. Bradavice su ok sada kad ona malo izvuce, jer je kratko sisala bez sesirica i onda jednostavno odustala. Mislim da kad je tako gladna poslije dojenja da nema vise mlijeka, jer kad i ja pritisnem jedva da izadje koja kap... Ne znam vise, ludaaa sam!! Ne bi htjela da bude gladna, a kad tako jako place i vristi da mislim da vise nema ni zraka od placa, bude mi zao...
Sortiraj odgovore
Najstariji