Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    17. Prosinac 2014. 12:33

Pozz mame... Evo i mene na ovoj temi.. 

Zanima me ima li koja iskustva sa izdajalicom? Jel to ok stvar ili? Pokusala sam se izdojiti rucno, ali kap po kap .. Nemam puno mlijeka jer beba slabo sisa, i to pod zadnje samo preko silik.sesirica jer je imala zuticu i bila na flasici. Ako je uspijem dobiti da sisa, zna biti i po sat vremena na jednoj dojci, ali svejedno kasnije trazi bocicu ili zaspi za vrijeme dojenja i vise nece... Beba je sada 2 tj. A ja osjecam da su naotekle zlijezde, boli na pritisak... Zato sam mislila kupiti izdajalicu, ali mi je steta dati novce ako ne funkcionira kako treba? 

Sorry na duzem postu. 

• babyM
    17. Prosinac 2014. 16:39

Ne znam... Pokusala sam par puta rucno ali stvarno ide kap po kap... Dok u sesiricu kad vuce (kad joj se da) zaista bude dosta mlijeka. Nasli smo neku u bipi jeftinu dosta pa cu pokusat s tim... Ne znam stvarno. Trudim se zaista je stavljat uvijek da prvo sisa pa tek onda flasica, ali nekad je badava...

• Andreja7
    17. Prosinac 2014. 19:04

probala sam sa dudom ali ju neprihvaća nikako. što se izdajalice tiče ja je imam za krizne situacije jer mi se par puta desilo da joj nesmijem dati sisu ili da ona zbog bolne usne nemože sisati pa se izdojim i sretna sam što je imam jer me spasi, a i u početku je bila spas kad malena nije mogla uhvatiti bradavicu, tako da preporučam,

renata6
    17. Prosinac 2014. 20:16

Izdajalica, šeširići, dude varalice su stvari koje remete ritam dojenja, naravno ukoliko je problema u početku normalno da te stvari pomognu ali za vrlo brzo vrijeme ih naprosto treba maknuti jel utječu na dojenje, što se prije maknu to bolje, jer stvaraju ovisnost što kod bebe tako nažalosti moram reći i kod mame. Dojenje je i mora biti isključivo kožu na kožu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.