Linda, kod nas su bili isti simptomi, a vezano uz grceve. Znaci cijele dane takvo natezanje i tako oko 4 mjeseca (ne zelim te obeshrabriti, nego da uzmes grceve kao opciju), samo kaj kod mojeg bebaca nije bilo padanje na tezini sto je bitna razlika. Kod mene je palilo da ga uspavam i onda nahranim, nije uvijek bilo bajno, ali pomoglo je. Jel jede nocu dobro ili isti problem?
Evo cure i mene na ovoj temi...
Ja zapravo i nemam neki problem, malisa je navukao mlijeko vec drugi dan u rodilistu i od tad cica ko veliki! Hvala Bogu, mlijeka imam napretek, sve curi na sve strane i kad cica i kad ne. Prosli smo i male ranice i pronasli polozaje koji nam odgovaraju.
Nego, mene muci to kaj neznam jel on ispraznio cicu do kraja ili ne. Ponekad zna cicati i po sat vremena pa ispljune i nece vise, kad popipam dojla bude mekana ali ne i ispraznjena a ako ponudim drugu cicu uhvati pa jos jede. Nije to uvijek tako, nego se zna desiti. Kako da prepoznam dal je ispraznio ili ne jer se bojim da nebi dobivao samo ono vodenasto mlijeko na taj nacin... Inace, mokrih pelena ima puunooo, dojim na zahtjev, imamo 11dana i uredno napredujemo!
Cure jel znate koja je bolja izdajalica Aventova ili Tomy tippy,cijene se razlikuju u 100 kuna ali meni je bitnije koja je kvalitetnija a znam da cijena ne prati kvalitetu pa ako je koja probala da ne kupim lošu a ionako su preskupe( sunce im poljubim zaradjuju na tuđoj nesreči).Cijene su od 300 i 400 kn za malo plastike i silikona.
Ja imam aventovu i meni je bila dobra (probala sam i neku drugu, ali ne Tomy Tippee), no najbolje sam se mogla izdojiti ručno ...
Ja sam pila piskavicu i Mamine kapi (kad sam osjetila da imam manje mlijeka). Od Maminih kapi su mi se uvijek napunile kroz max 12 sati.
Kaj se tiče izdajalice, imam Lasinoh https://www.lansinoh.com/products/comfort-express-manual-breast-pump i jako sam zadovoljna. Cijena dosta povoljnija od Aventove (Zagrebačke ljekarne).
evo mene sa vjerojatno glupim pitanjem ali šta ću.. jel moguće da njemu moje mlijeko stvarno ne valja.. za 4 dana punimo 3 mjeseca i probava mu je sa oproštenjem u ku.... nezz kako da to ljepše opišem.. fakat sam očajna.. dijete prdi nenormalno, i to smrdi kao da ga trulim jajima hranim, svakiiiiiii put. pa kak je to moguće..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji