Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    15. Listopad 2014. 22:00

Ja mislim da su njega počeli zubići polako mučit, moje obje su počele grist kad su počeli zubići ić. A onda i jače sline i sve to utječe na probavu. Pogotovo ako stavlja više rukice u usta, onda možda i pokupi kakav virus il kaj. Ja sam se zgrozila kad sam rodila drugu kćer, jer kad se prvi put pokakala usmrdila je cijelu sobu u bolnici :D Većoj kaka nije smrdila dok nije počela jest kašice :D :D :D

LuKi5
    15. Listopad 2014. 22:40

Moj ga zna smradnut samo tako. Prdne ko da ima 60 kila, a ne 6, bas odzvoni I po mirisu mislim da se pokakio kad ono sipak. Kad se pokaka cijela soba daje po kakici. Samo nek prdi I kaka jer ga je to prdenje koliko mi se cini spasilo grceva. :)

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    16. Listopad 2014. 08:41

Moj ce za 3 dana imati 2 mjeseca i i dalje imamo poprilicnih problema s probavom... Stvarno nekad zna smrdnuti kao mali tvoric... Al kako kažete, to je valjda dobro.
    Veći dio podoja me razvlači na sve strane, gleda, štrajka, place, ne vuče, pa ga vraćam na dojku sto puta. Rukice su mu stalno u ustima. Toliko me zna izmoriti sa takvim sisanjem da ne znam vise sto bih sa sobom.

Krešimir 19.08.2014. <3

missha
    16. Listopad 2014. 11:46

Mene su moje počele grist kad su se spremali zubići, nešto poslje 3 mjeseca. Objema su s 5 i pol mj izbili prvi zubići.Starija je slinila ko pesek, manja nikad, al njoj jako teško idu zubići, a starija je samo malo bila nervozna i drugi dan zub vani :D A manja strašno :D

LuKi5
    16. Listopad 2014. 13:16

Mome koliko mi se cini idu zubi vec duze vrijeme samo nikako probit, slini jako puno, ruke se svadaju koja ce prije u usta pa se nakrcaju obje, pa si prst gurne da mu dode nagon za povracanjem I sve nesto trlja, ruku mi je grizao jednom da mi je pocrvenila, vec dva mjeseca tako samo nikako da dodu. :)

14.06.2014. L ♥

• paris
    16. Listopad 2014. 14:56

LuKi nama je od početka slinjenja do prvog zuba prošlo skoro 4 mj!!!! Nikako mi nije bilo jasno kako mu mogu toliki potoci teći iz usta tako dugo  A još kad je cijelu šaku nagurao u usta!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.