Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    30. Rujan 2014. 13:39

Nata,kakvo slabo mlijeko?bapske price..makni dohranu i stavljaj bebu na cicu cim pozeli.mi imamo 2,5 mjeseca i cicamo 200 puta dnevno,po noci bar 5 puta i svacega sam se naslusala.beba si bude navukla kolko joj treba samo budi umorna.i najvaznije sama sebi ponavljaj da si sposobna nahraniti svoje dijete.i kod nas ima dana da imam osjecaj da u cicama nema nista,dana kad cvilimo bez veze,dana kad vucemo sisu u beskraj tak da me vec sve pece,al tak to je.na vaganju budes vidla da se trud isplati.sretno.

medsr
    30. Rujan 2014. 16:49

A mozda joj se ne spava...ne znam..i meni ti je ovo prva beba.i sami smo u kuci.i kak je ko dolazil u posjetu tak sam svasta slusala
    Gle i moj bebi zna vikati na cici i polije podoja i svakak.cendra sve u sesnaest.ali prirast na tezini je uredan.i da ti priznam jednom su me obradili da je djete gladno pa ja poslala muza po ad.ali sam ipak ostala dovoljno cvrsta da mu ga nedam. Bebica ti inace super napreduje.samo naprijed s dojenjem

DarijaZ
    30. Rujan 2014. 16:54

I mene muci to kaj je  nekad nakon podoja kenjkav i nece spavat..a suha pelena, i sad bio na cici...mislim si , ne spava mu se ziher...a kaj da radim s njim tak malim?! 
    Dans sam ga onda fino obukla, strpala u kolica i otisli fino u setnju...

Tina0208
    30. Rujan 2014. 17:42

joj i mi smo danas na iglama...izgleda da je svima takav dan.. eto mi smo danas 2 sata bile vani i setale...sva sreca da voli bit u kolicima...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.