Nata,kakvo slabo mlijeko?bapske price..makni dohranu i stavljaj bebu na cicu cim pozeli.mi imamo 2,5 mjeseca i cicamo 200 puta dnevno,po noci bar 5 puta i svacega sam se naslusala.beba si bude navukla kolko joj treba samo budi umorna.i najvaznije sama sebi ponavljaj da si sposobna nahraniti svoje dijete.i kod nas ima dana da imam osjecaj da u cicama nema nista,dana kad cvilimo bez veze,dana kad vucemo sisu u beskraj tak da me vec sve pece,al tak to je.na vaganju budes vidla da se trud isplati.sretno.
Nata,kakvo slabo mlijeko?bapske price..makni dohranu i stavljaj bebu na cicu cim pozeli.mi imamo 2,5 mjeseca i cicamo 200 puta dnevno,po noci bar 5 puta i svacega sam se naslusala.beba si bude navukla kolko joj treba samo budi umorna.i najvaznije sama sebi ponavljaj da si sposobna nahraniti svoje dijete.i kod nas ima dana da imam osjecaj da u cicama nema nista,dana kad cvilimo bez veze,dana kad vucemo sisu u beskraj tak da me vec sve pece,al tak to je.na vaganju budes vidla da se trud isplati.sretno.
Hvala ti punoo..Jednostavno neznam kaj napraviti.Vjerovatno znaš kak je to,mlada majka,prvo djete i strah te je da nekaj krivo radiš pa slušaš svakakve savjete...I meni su cijelo vrijeme govorili da mi je beba premršava,al šta ću kad ide u dužinu.Za 3 i pol mj je narasla 10 cm i dobila 2 kg,al je ona sasvim zdrava,vesela bebica.Ja njoj sad nudim cice za svako hranjenje i ak vidim da joj nije dosta tj ak još dalje plače i neće zaspati napravim joj ad..jel bi to trebala promjeniti??
razmažena:P
A mozda joj se ne spava...ne znam..i meni ti je ovo prva beba.i sami smo u kuci.i kak je ko dolazil u posjetu tak sam svasta slusala
Gle i moj bebi zna vikati na cici i polije podoja i svakak.cendra sve u sesnaest.ali prirast na tezini je uredan.i da ti priznam jednom su me obradili da je djete gladno pa ja poslala muza po ad.ali sam ipak ostala dovoljno cvrsta da mu ga nedam. Bebica ti inace super napreduje.samo naprijed s dojenjem
I mene muci to kaj je nekad nakon podoja kenjkav i nece spavat..a suha pelena, i sad bio na cici...mislim si , ne spava mu se ziher...a kaj da radim s njim tak malim?!
Dans sam ga onda fino obukla, strpala u kolica i otisli fino u setnju...
I mene muci to kaj je nekad nakon podoja kenjkav i nece spavat..a suha pelena, i sad bio na cici…mislim si , ne spava mu se ziher…a kaj da radim s njim tak malim?!
Dans sam ga onda fino obukla, strpala u kolica i otisli fino u setnju…
Ista stvar i kod nas. Pogotovo sad za vrijeme ovog skoka u razvoju... Nije bio tako agresivan sto se tiče sisanja, nego bas to-razdražljiv, kenjkav, ne spava... Ali hajd, sve se to mora.
Krešimir 19.08.2014. <3
I mene muci to kaj je nekad nakon podoja kenjkav i nece spavat..a suha pelena, i sad bio na cici…mislim si , ne spava mu se ziher…a kaj da radim s njim tak malim?!
E to i mi radimo kad nas uhvati nervoza kasno popodne. Gospodin se naučio na šetnju i onda protestira sve dok ga ne stavimo u kolica. Čim vidi kolica i sebe unutra sreca do neba, prestane kenkanje

14.06.2014. L ♥
Samo tako.znam kak ti je.i nas zna biti budan po dva tri sata i vec ne znam sta s njim raditi.a cim ga ne zabavljam cendra.pricam,cuvamo se,cicamo,sad smo otkrili glazbene knjigice.to mu privuce paznju nakratko...setajte,uzivajte,za cas nam budu veliki.
joj i mi smo danas na iglama...izgleda da je svima takav dan.. eto mi smo danas 2 sata bile vani i setale...sva sreca da voli bit u kolicima...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji