Stina bravo, dala si lijep primjer drugima, da i kad je najteže ne treba odustati!
Jedno pitanje. Posto sam dobila termin za operaciju iako je rekao gin. da me stavio pod hitne op. I da ce me zvati prije ukoliko se oslobodi neki termin. Zanima me bi li bio sok bebanu da ga naglo prestanem dojiti, ono da ga dojim sve do tetermina ili da mu postepeno smanjujem podoje? Jer mi je termin za sada par dana nakon sto on napuni 6 mj.
14.06.2014. L ♥
Luki, mislim da je bolje da mu već sad smanjuješ podoje, jer teže će biti kad će biti malo veći, bit će već i malo svjesniji, mislim da je bolje da već kreneš, nego naglo. Već ćeš tada moći ugurati i koju kašicu, pa tako da ne bude ful ovisan samo o cici, vjeruj mi teže će to onda podnijeti. Lagano i postepeno je moj savjet.
Moj mali gospodin se neobično ponaša danas, a jučer je počelo-jako je slabo spavao po danu, noćas me držao na nogama 2,5h, nervozan je, nemiran, ne zna jel bi jeo ili ne bi, pa placljiv, ma zahtjevan do bola, a grcevi za poludit. Malo vise je papao nego inače, ali nista pretjerano... Sto kažete, skok? U šestom smo tjednu
Mozda je pitanje offtopic, ali nisam htjela otvarati novu temu...
Krešimir 19.08.2014. <3
Da, definitivno skok. Danas je nastavio sa svojim (ne)raspoloženjem. Srećom mu je tata dosao s puta pa ga se zaželio, pa mama ima malo mira
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji