...super, odgovorile ste mi na pitanje a da ga nisam ni postavila....ista stvar kao kod Marije…samo sto moj malac sad ima 4 tjedna, a takvo kenjkavo ponasanje traje vec par dana...skok,kazete, ha??
dakle, da.... Nacicavanje, drecanje za bezveze, razdrazljivost i lose raspolozenje....jedino sta ga uspije smiriti je cica, a nekad posizi iz cista mira i kad je na cici...to tako traje vec 4 dana, tako da pretpostavljam da je to to onda to...koliko dugo to obicno traje??
A i primjetila sam da su mi cicke " praznije" nego inace, nekak ih brzo isprazni..ne znam kak bi to drugacije objasnila
Da Darija to je TO, ako ti traje 4 dana mislim da si na kraju, u biti tak neka 3-5 dana. E, to nacicavanje je vrlo važno jer time se i ostvaruje veća količina mlijeka koja mu je potrebna za dalje, zato i je bitno stavljati što više ga na cicu da se to i ostvari. Znači što više je na cici, tvoje tijelo će dobiti znak da treba i više proizvoditi i nakon nekoliko dana imat ćeš osjećaj da su ti se cice opet napunile i to je ona ubiti kraj, odnosno nacicavanje završeno, tvoje tijelo dobilo klik koliko treba za dalje proizvoditi!
Drage mame da se i ja nadovežem..I mi se već 6 dana borimo.Lea ima 3 i pol mjeseca,od poroda do prije 6 dana sve bilo super,samo cica,uz pomoč šeširića i lijepo je napredovala,al eto zadnjih dana je sva nervozna,odbijala cicu,plakala i spavala po nekih 20 min.I onda mi svi počeli da imam slabo mlijeko pa joj ja kupila bebimil i sad kombiniramo cicu i 2 puta dohranu,al nakon tih 6 dana nema promjene u cicama,svejedno su mi nekako prazne,osim ujutro...Jel znate kako još pevečati dotok mlijeka,jer bi se rado vratila samo na cicu??
Unaprije puno hvala
razmažena:P
Nata, žao mi je što se nisi prije javila, spasile bi te od ad-a. Skok od tri mjeseca je prošao i tvoja beba je nacicala koliko je nacicala..Nema nazad, tvoje tijelo je dobilo informaciju da samo toliko treba koliko si ju stavljala, s obzirom da si davala ad ta količina se više ne proizvodi. Ja te osobno ne osuđujem, nemoj krivo shvatiti, osobno znam kakva okolna grozna može biti..
Možda da probaš izbaciti dohranu, ali čisto sumnjam jer broj podoja bi se morao znatno povećati, ne znam koliko si spremna za to, jer beba će onda više vući, neće joj biti dovoljno jer se toliko više niti ne stvara, ali možda dođe do malo veće proizvodnje. Probaj stavljati čim više možda potakneš, inače tek sa šest mjeseci na sljedećem skoku.
Čini mi se da je nama skok prošao... Meni sinoć cijela navala mlijeka, cijelu sam spavaćicu smočila koliko je curilo, mali nije imao grčeve prvi put nakon 4 tjedna (danas tulum pravimo u to ime), i evo ga, bio veseo jutros, prošetali smo i sad spava... Jel tako da je skok iza nas?
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija, tako je! Bit će party, da smo malo bliže došle bi i mi!
Super da je prošlo, mlijeko je nacicano i dalje u nove pobjede. Ipak ne pričam u prazno, drago mi je da osluškuješ, pa primijeniš kako misliš da je najbolje!
Sortiraj odgovore
Najstariji