U zadnjih par dana mi malenog dosta muci probava, i ok se nosimo s time, no imam jos jedan problem. Redovito se otimamo za vrijeme podoja-kako ga boli trbuščić, nervozan je, gura dojku, vuče natrag, napinje se pa bljucka i to nekad i malo vise... Uglavnom, nikad nisam sigurna da je dosta popapao, pa traži za 10min opet i tako u krug dok se valjda ne umori. Tek idući tjedan bih trebala s njim na pregled pedijatru pa da vidim jel normalno napreduje. Inače je dobre volje, normalno ima stolice i mokre pelene i normalno spava kao i do sad... Iskustva? Sto da radim da mu olakšam podoje?
Krešimir 19.08.2014. <3
Darija, stalno se mi ostajemo na podrigivanje... Samo se i to vrijeme podoja nekako smanjilo, prije smo uživali po pola sata, sad je frajer gotov za 15min. Možeš mislit na čega taj podoj lici...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hihi, da...ne moram si zamisljat, znam kak to izgleda, tako je i kod nas...
Nekad je gotov za 10-tak min, a nekad je na cici po pola sata dok ne zaspi...
Kad ima grceve, onda mislim da mu je to vise utjeha nego klopa, pa su nam ti podoji i kraci....
A i sama kazes, pelene su mokre, on dobro spava i dobre je volje, pa se ne trebas brinuti...
Mi smo danas isli na vaganje, i super napredujemo...od kad smo doma, u 2 tjedna je dobio 800 g
e curke trebam pomoc... nocas su mi se cice uzasno napunile i uzela sam izdajalicu pa sam izdojila samo da si malo olaksam napetost i primijetila sam da mi je mlijeko gotovo gola voda... jel se netko susreo s tim... ???
Laura 21.08.2014 :-*
oh pa tebe uvijek tu mogu naci...hehe
a ja sam se uzasno prepala jer je bas jako vodenasto...jedva je malo bijelo... cak sam pomislila da je i prehrana u pitanju...
u svakom slucaju hvala...sad mi je lakse..
Laura 21.08.2014 :-*
To je mlijeko za žeđ koje dolazi prvo a tek nakon dužeg podoja dolazi ono masnije i gusto. I ono je bitno jer time dobije i više tekućine nego da samo papa.
Sortiraj odgovore
Najstariji