Ako se traži savjet, mislim da je u redu i poslušat ga, pa sagledati da li je to prihvatljivo, mene u principu živcira kada netko komentira tko nije dojio, tko nema imao djecu, tko ne zna što znači ne prospavati noć....itd da ne nabrajam, ako nisi to ni prolazio rađe šuti.
Cedevita pa gdje si, nema te sto godina?
A nikako me nema,da Renata,od nedavno sam se prištekala ponovo..!dok sam uhvatila neku rutinu s bebačem
A joj, tvoj miš je pravi cicoljubac, stvarno ju ne pušta iz ustiju! Imaju faze kada spavaju, a opet faze kad su malo više budni, ma proći će i to, znam da zvuči okrutno ali sve smo mi to prošle i evo žive smo Ja nisam spavala godinu i pol u komadu, ali stvarno samo po par sati..
Pozdrav svima!
Evo, friška sam na klokanici, tek sam se registrirala.
A imam jedan problemčić, koji ne znam kako riješiti.
Moj sin je prošao godinu dana, dojimo još uvijek, i njemu i meni je to super :)
ALI! Od nicanja prvih zubića z 6 mjeseci, pa do danas kad ih ima 7, moj sin voli gristi. Dok mu se neda cicati - gricne, dok je preumoran ili preuzbuđen - gricne, ma gricne kad god se sjeti. Probala sam razne metode koje sam kao savjete primila sa svih strana - vikni ne i odmakni ga, ignoriraj pa će prestati, gurni mu prst u usta kad zagrizne, začepi mu nosić kad zagrizne...ništa ne pali.
Prilično često imam otiske zuba oko bradavica, peku me, bole...inače smo imali puno problema s dojenjem ispočetka, i nije mi nikad palo na pamet odustati, ali ovo sad već stvarno frustrira. Dojenje se pretvorilo u moj strah od ugriza.
Imate kakav savjet?
Picek,ja jos s tim nemam iskustva.. moj bebac je mladji
Da vas pitam koliko dugo dojite vremenski,mislim koliko to traje njihovo papanje
Cure, jel moguce da skok pocne vec sa 14 dana?!
Nacicava me cijelu noc i jutro, imam feeling da su mi cice prazneee, a i tek sam ga maloprije uspjela uspavat kak spada da odspava dijete bar sat vremena u komadu....muce ga i grcevi, pa sam mislila da je to zato, al sad mi sestra bacila bubu u uho da bi to mogao biti skok...
Sortiraj odgovore
Najstariji