Ja vjerujem da je, osim nacicavanja skoku možeš prepisati i nervozu jer u tom periodu su malo jače razdražljivi. Super je ako se ful ne osjeti, odlično za vas, ali on taj dio prolazi, jer vidjet ćeš nakon toga koliko će više papati i vidjet ćeš koliko je narastao a i puno više će biti budniji, neće više samo biti bebica koja non stop spava, ma, skužit ćeš promjene...Uglavnom, super snalaziš se, samo hrabro naprijed!
curke imam problem...mala mi stalno na cici i neprestano imam osjecaj da su mi cicke skroz prazne.. posisa i za 20-30 minuta opet...danas ima 21 dan...jel to skok u razvoju???
Laura 21.08.2014 :-*
joj hvala vam...sad mi je napokon prihvatila dojku i izbacili smo izdajalicu skroz...i sad nas to malo muci...al bit ce ok...samo se jako brinem jer uvijek mislim da je gladna jer ne znam koliko je posisala,a imam filing da su mi cice prazne ko drzavna blagajna...
Ako ćeš ju stavljati na cicu uvijek će imati šta papati, cice nisu nikada prazne jer dok cica svakim novi podojem se stvara novo mlijeko. Nije da pametujem, ali jako mi je drago što si zbacila izdajalicu i što dojiš!
a gle...stvarno je to i meni bilo u interesu.. stvarno mi je to bio dupli posao i nisam to htjela radit,al jednostavno nije cicala... ali eto izborili smo se... izgleda mi zadovoljna jako i bas sam sretna zbog toga... a i eto...napokon mi se rekla bih uspostavila ponuda i potraznja..
Odlično, drago mi je zbog tebe! Stvarno je dupli posao i nema smisla kad može teći u prirodnom obliku! Pogotovo kada može uhvatiti, kad je porod super prošao i kad nema drugih problema koje muče mame! Samo hrabro naprijed, vidiš da ovdje uvijek možeš zatražiti pomoć ako zatrebaš, barem što se mene tiče.
Sortiraj odgovore
Najstariji