Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    07. Rujan 2014. 18:22

Darija Z, dobro je rekla Proud Momy, samo malo izdoji tek toliko da može uhvatiti, ja sam to i ručno u gazu, tak da ne moraš neznam koliko puno i onda ga prištekaj.
    Marija, mislim da si blizu skoka, al skužit ćeš i sama draga, negdje oko trećeg tjedna, činiti se da mlijeka nema, sve prazno, on se vrpolji, malo cica pa vrišti pa iznova i izvnova, draga to ti je to, spremaj se polako za nacicavanje.... I nemoj misliti da nema mlijeka, ima dovoljno koliko njemu treba( Ni slučajno ne ubacuj AD) a vidjet ćeš za par dana bit ćeš ko Darija!

DarijaZ
    07. Rujan 2014. 18:52

hvala cure, probat cu tako onda..izdojiti toliko da prestane curiti, pa cemo vidjeti kako ce onda biti ..

renata6
    07. Rujan 2014. 19:42

Draga, to je to!Nema pravila da kreće baš sa 21 danom, ali ako je takav kako si opisala to je to. U biti tražit će kad god mu se sprdne(oprostite na izrazu) ali stvarno je tako, ja sam znala otići pišati kad ono opet, molim? rekoh kaj ni na wc ne budem mogla, a da ne pričam da me muž znao naći doma kad je došao s posla u istom položaj u kojem me je i ostavio!
    izdrži draga, u biti je samo nacicavanje problem, bez brige budi mlijeka ima, ne budeš ga izgubila, ako ćeš ga dojiti ovako kako mu se hoće, na zahtjev, ne da ne budeš izgubila nego ćeš ga za par dana imati u potocima. Stisni zube i SRETNO!

MarijaŠ
    07. Rujan 2014. 19:52

Malo me zbunilo to sto je spavao kazem ti, po 2h u komadu... Ali ako je to to, onda sam spremna... Evo, sisao je prije 20 min, sad mi traži opet... Ma nema veze, dobije kad hoće 

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    07. Rujan 2014. 21:38

jel ti tih 2 sata njegovog spavanja u komadu puno ili malo??
    meni malac jako puno spava, danas je mozda sve skupa bio budan 2- 3sata, pa si sad mislim , boze sta mu je?

bjap
    07. Rujan 2014. 23:14

Marija, meni je skok poceo oko 16. dana i oko 21. je vec bio gotov, tako da nema pravila. Znao mi je biti po sat- dva na sisi, pa spavanje 10-ak min pa opet... No, ne mora znaciti da ce biti naporan. Ja sam se pripremala na onaj sa 6 tjedana pa nisam ni osjetila. Sretno i ne boj se, neces ostati bez mlijeka, mozda ce vristati i vuci u prazno, ali onda ce samo cice opet buknuti! :)

MarijaŠ
    08. Rujan 2014. 00:30

Darija, inače mi spava po 2-3h u komadu, takav mu je tempo skoro od samog početka. Nekad se probudi i nakon sat i pol, ali rijetko. Sad su mu nesto duža budna razdoblja nego prije, kada su bila skoro samo za sisanje i presvlačenje. 
    A sto se tiče skoka... Jos uvijek nisam 100% sigurna da je to to. Ne kenjka mi cijelo vrijeme sa sisanjem, ima svoje periode i to zadnja 2-3 dana. Posumnjala sam na skok kad sam skužila da mi grudi nisu pune i napete kao sto su znale biti pa mi je onda tek kliker proradio... Hm... Vidjet cu kako ce se ponašati idućih par dana...

Krešimir 19.08.2014. <3

Švrćo
    09. Rujan 2014. 15:49

Nisam baš sigurna postoji li uopće dojenje bez problema. Dojim 5 mjeseci i čitav taj period tražim rješenje razno raznih problema, zašto neće ovako, zašto ovo, zašto ono.. Gubljenje vremena, shvatila sam kasnije. Ako bebač dobro napreduje, nemojte se cure opterećivati previše. Jednostavno se mora prihvatiti da nije lako i izdržati.

renata6
    11. Rujan 2014. 09:14

Darija, Bjap, Marija, kako ste drage moje, kako ide dojenje, sve ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.