Ja mislim da je moj skok poceo, ali nije strasan. Na cici popodne i navecer buduci da spava cijelu noc i jutro do 11 sa svega 2-3 podoja tak da sam odmorna i spremna i sve ok zasad.
Lopov mali opet nece lijevu sisu...no onda promjenim polozaj :)
Odlično Bjap, možda i neće biti tako strašno, pa tak i tak si navikla na dosta podoja, jedan, dva više nije nemoguće..Kaj lopov, neće lijevu? mala mustra, već mamu zeza!!
U bolnici ju nije htio, bradavica mala i mekana, ali kad smo dosli kuci poceo je sisat lijevu, no jedva. Nemada boh mu dala desnu dva puta zaredom, sad je desna puno krupnija od lijeve. Zadnjih nekoliko tjedna lijevu hoce gotovo samo nocu u snu, ali onda se brzo budi da opet jede. Ako iz nje sisa danju mora zavrsit s desnom, kao da mu nije dosta. Kako inace dojim lezeci, i kako jucer nikako nije htio lijevu, ja ga uzmem na ruke i uhvati ju bez problema. Stvarno je lopov!
Eh, sad ja imam " problem"...
Dok malac odčorka ta svoja 3 sata, meni se cica toliko napuni da vec pocne curiti mlijeko iz nje, ali u mlazovima
Prije nego mu dam cicu, malo izdojim da mi popusti napetost, ali to toliko curi da se njemu usta toliko napune da jadan ne stigne ni gutat, sve curi po okolo, i naravno da se naguta i zraka i da bljucne kasnije...
Dala sam R- u da proba kak to ide, kaze da je mlaz samo takav....
Kaj da radim, da se izdajam prije nego mu dam cicu ili nesto drugo??
Darija izdoji se toliko da ti pritisak popusti i mlijeko prestane curiti samo od sebe, nemoj naravno izdajati do kraja. To je tak, dok se ne srede ponuda i potrazanja. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene je opet strah... Smanjila mi se napetost u grudima, mlijeko ne teče vise u potocima kao kod Darije, kao sto mi je u prvom i drugom tjednu... I mali nekako kraće sisa. Znam da vrijeme nije mjerilo koliko on posisa, ali me strah ili da mu nije dosta (sve normalno ima stolice, i normalno dobije na zahtjev). Strah me da cu ostati bez mlijeka, jer ne osjetim bas vise u grudima da ga ima.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji