Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leana24
    02. Rujan 2014. 15:51

hvala renata :) A morat cemo nesto iskombinirati :)
    Ovo za toliko jela kad dojis.... pa ja nisam bila bas nesto gladna, hranila sam se zdravo i pila dosta tekucine i vitamine :))

mmama2
    02. Rujan 2014. 18:03

eto mene opet sa pitanjem, znači stalno cvilimo, stalno bi na cicu, a ne jede, povuče jednom ili dva puta, i otvori usta sve iscuri, on vrti jezikom, dudla bez veze, ajde reko hoće se dijete maziti pa izduram to nekako, ali nije lako uz 2,5 godišnjaka si priuštiti to, dudu pljune ne zanima ga... mene zanima kaj da radim kada se upravo zbog te njegove igre meni onda ne radi mlijeka opet dosta, već tjednima su "prazne" dajem mu obje po podoju da bude sit i nikako doći do onog gustog, jakog, žutog mlijeka. On nabrzinu pojede ono prvo hlapljivo pa zjeva okolo, za 10ak min opet bi jeo i neće tu cicu koju je "načeo"... jel kuži neko, ja bi opet da su pune, da su tvrde i da znam da ima mlijeka heheheh, eto iskustva u dojenju, a nezz jel mi dijete gladno

url=https://lilypie.com]

renata6
    02. Rujan 2014. 18:45

mmama nije gospodin gladan nego nacicava, nemoj misliti da ako on ne iscica sve van iz cice da se mlijeko ne stvara. Mlijeka uvijek ostane koliko njemu treba, nemoj biti u zabludi i misliti da je gladan, jel nije, da je vjeruj mi ne bi se vrtio nego bi vukao. Druga stvar,onoliko mlijeka koliko popapa, drugo se opet stvara, dobije on i ono masnije, bez brige, bitno je održavati ponudu i potražnju i nema šanse da mlijeka ne bude. Kad je nacicavanje u pitanju onda jesu takvi, malo traže, malo jedu i za pet minuta bih ponovno, ali kad malo razmisliš, on svakim podojem jel on bio 2 min ili deset ili pola sata daje znak tvom tijelu da treba proizvoditi novo mlijeko i tako iznova i iznova. Time tvoje tijelo dobiva znak da je beba sad već veća i veća i da treba više mlijeka i tako počinje proizvodnja više mlijeka koja se odražava nakon par dana kad imaš osjećaj da je opet mlijeko naišlo, cice su pune, on lijepo papa....Drugim riječima skok u razvoju!

MarijaŠ
    02. Rujan 2014. 19:55

Hajd sad da ja bubnem jedno pitanje, jer zaista često razmišljam o tom mlijeku, dojenju i tako... Kako da budem sigurna da je dobio to masnije, hranjivije mlijeko (ako ga mogu tako nazvati)? 
    I da, stvarno mi je postao jak refleks otpuštanja, pokušam taj mlaz usmjeriti u gazu ili pelenu, ali ne mogu svaki put jer moj princ nema strpljenja bas...

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    02. Rujan 2014. 22:20

Aha, malo cu obratiti pozornost na to...

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    03. Rujan 2014. 03:49

Kako da ga natjeram noću da mi podrigne? Preko dana je sve ok, ali ova noćna hranjenja, nikako da podrigne, i samo mi zaspe svaki put. Jel mu to onda stvara dodatno plinove i šansu za grčeve jel?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.