Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    01. Prosinac 2015. 11:25

* bebica *isplace.....i meni je beba na cicki pa eto ima tipfelera ;))

lady6
    06. Prosinac 2015. 11:58

Pozz, curke...trebam savjet...malena ne rodena u petak u pola 7 navecer ssa 3520g. Jos mi mlijeko nije doslo samo kolostrum. Ona dosta spava i mirna je. Nije bas luda za cicom i uspijem ju ugurati kad pocne plakati pa zine. Onda vuce nekih 10-ak minuta sa prekidima. Rekli su mi da ju moram buditi svakih 2,3 sata. Jel njoj to dosta? Da nastavim tim tempom? Malo me bole bradavice al mazem ih i trudim se da pazim kako se zakaci...hvala puno

lady6
    06. Prosinac 2015. 14:26

Hvala puno...

• novamama2
    06. Prosinac 2015. 23:19

Čestitke lady!! ;)
    normalno je da te bole bradavice (mene su bolile dosta dugo, a bez ikakvih ranica). maži si ih i dalje.
    i pazi kad ti mlijeko nadođe odmah se malo izdoji ručno, čisto da si olakšaš grudi, masiraj i stavljaj obloge.

sretno :)

lady6
    07. Prosinac 2015. 17:58

Evo danas 3.dan....sad pak suprotnost...ako nije na cici samo place, najdulje je mirna sat vremena...jos smo u bolnici jr treba biti puna tri dana...sad su mi je sestre uzele jer to traje cijeli dan i noc...pretpostavljam da ce joj dati nadohranu...place ona, placem ja...jel to sam skok ili? Mlijeko jos uvijek nije skroz doslo, mada su mi sestre rekle da je dovoljno...pomagajte

Mary36
    08. Prosinac 2015. 00:02

Lady6 daj joj koliko traži. Moja je taj treći dan provela od jednom u komadu 5 sati na cici! Tad nisam imala pojma da je to skok i nisam poslušala sva sreća sestru koja mi je rekla da joj je dovoljno desetak minuta pa da je vratim u krevetić.

• novamama2
    08. Prosinac 2015. 05:05

samo joj daj kad god traži i moja je jela tako često ispočetka. a vremenom će se taj razmak produžiti.
    samo hrabro i nemoj odustati.a mlijeko će nadoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.