Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    20. Studeni 2015. 18:25

Ma nista al ugl dok se sama ne ispraksas i kako tebi najbolje pase niti jedan video nece bas pomoc al bitno da ti je udobno i samo bebilija namjestaj kak ti odgovara i da lijepo primi sisu ;))

Cvarak
    20. Studeni 2015. 18:26

Ja sam se jedno 5dana mucila kak cu joj nezgodno mi al sjednem lijepo naslonim se nju na lakat i na sisu i super...ponoci mi je to super jer bi zaspala i pala od umora lezecki bit!!!

Cvarak
    21. Studeni 2015. 16:39

Meni je bilo ajme meni i sca se pigala jadna al na kraju super!!! Reko da znam joj dat sisu vani negdje!!!

Sova5
    21. Studeni 2015. 16:49

Hahahaha, da! Ja cu prileći na klupicu i dat mu cicu 

Cvarak
    21. Studeni 2015. 21:37

Jel ti se sovice svidio koji link?!

Cvarak
    22. Studeni 2015. 16:30

Ma nista glavno da sam ti pomogla bar malo, samo hrabro i opusteno!! Malo ces se na poc izmucit al dobro mozda ti krene sve super!!!

MalaMuca
    23. Studeni 2015. 17:40

Curka, 11 mjeseci, nedavno izašle gornje jedinice, kreću dvojke, ubila mi je sise. Znači po noći me izgrizla i napravila ragade, ragade sam imala sam dok se rodila jer nismo znale kak cicati, poslije problema nije bilo. Ja znam da nju bole ti zubići, ali ne može me gristi i kaj je najgore ne pušta, grize i ne pušta, ja njoj prst u usta, ona jače zagrize, to radi samo dok spava, po danu, sve okej, samo kaj me sad boli zbog rana. I da, ak joj maknem sisu po noći, vriska odmah.
    Kaj napraviti? Kupila purelan mast, da probam šeširiće po noći? Dudu varalicu nismo nikad imali, jel vrijedi probati sad?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.