Ma nista al ugl dok se sama ne ispraksas i kako tebi najbolje pase niti jedan video nece bas pomoc al bitno da ti je udobno i samo bebilija namjestaj kak ti odgovara i da lijepo primi sisu ;))
Ja sam se jedno 5dana mucila kak cu joj nezgodno mi al sjednem lijepo naslonim se nju na lakat i na sisu i super...ponoci mi je to super jer bi zaspala i pala od umora lezecki bit!!!
Meni je bilo ajme meni i sca se pigala jadna al na kraju super!!! Reko da znam joj dat sisu vani negdje!!!
Ma nista glavno da sam ti pomogla bar malo, samo hrabro i opusteno!! Malo ces se na poc izmucit al dobro mozda ti krene sve super!!!
Curka, 11 mjeseci, nedavno izašle gornje jedinice, kreću dvojke, ubila mi je sise. Znači po noći me izgrizla i napravila ragade, ragade sam imala sam dok se rodila jer nismo znale kak cicati, poslije problema nije bilo. Ja znam da nju bole ti zubići, ali ne može me gristi i kaj je najgore ne pušta, grize i ne pušta, ja njoj prst u usta, ona jače zagrize, to radi samo dok spava, po danu, sve okej, samo kaj me sad boli zbog rana. I da, ak joj maknem sisu po noći, vriska odmah.
Kaj napraviti? Kupila purelan mast, da probam šeširiće po noći? Dudu varalicu nismo nikad imali, jel vrijedi probati sad?
Sortiraj odgovore
Najstariji