Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    20. Studeni 2015. 18:25

Ma nista al ugl dok se sama ne ispraksas i kako tebi najbolje pase niti jedan video nece bas pomoc al bitno da ti je udobno i samo bebilija namjestaj kak ti odgovara i da lijepo primi sisu ;))

Cvarak
    20. Studeni 2015. 18:26

Ja sam se jedno 5dana mucila kak cu joj nezgodno mi al sjednem lijepo naslonim se nju na lakat i na sisu i super...ponoci mi je to super jer bi zaspala i pala od umora lezecki bit!!!

Sova5
    21. Studeni 2015. 15:36

Cvarak

Ja sam se jedno 5dana mucila kak cu joj nezgodno mi al sjednem lijepo naslonim se nju na lakat i na sisu i super…ponoci mi je to super jer bi zaspala i pala od umora lezecki bit!!!

Uf, da. Po noci mi glava kljuca dok lezim. Ugl, polako učimo. Osjecam se totalno smotano i ne mogu vjerovati da mi je to tako teško, a izgleda tako prirodno. No, praksom do savršenstva 

Cvarak
    21. Studeni 2015. 16:39

Meni je bilo ajme meni i sca se pigala jadna al na kraju super!!! Reko da znam joj dat sisu vani negdje!!!

Sova5
    21. Studeni 2015. 16:49

Hahahaha, da! Ja cu prileći na klupicu i dat mu cicu 

Cvarak
    21. Studeni 2015. 21:37

Jel ti se sovice svidio koji link?!

Sova5
    22. Studeni 2015. 11:22

Cvarak

Jel ti se sovice svidio koji link?!

Kombinacija svega  Danas smo prvi put dojili sjedeći a da je to zapravo izgledalo ok i da sam se ja osjećala ok. Hvala ti puno 

Cvarak
    22. Studeni 2015. 16:30

Ma nista glavno da sam ti pomogla bar malo, samo hrabro i opusteno!! Malo ces se na poc izmucit al dobro mozda ti krene sve super!!!

MalaMuca
    23. Studeni 2015. 17:40

Curka, 11 mjeseci, nedavno izašle gornje jedinice, kreću dvojke, ubila mi je sise. Znači po noći me izgrizla i napravila ragade, ragade sam imala sam dok se rodila jer nismo znale kak cicati, poslije problema nije bilo. Ja znam da nju bole ti zubići, ali ne može me gristi i kaj je najgore ne pušta, grize i ne pušta, ja njoj prst u usta, ona jače zagrize, to radi samo dok spava, po danu, sve okej, samo kaj me sad boli zbog rana. I da, ak joj maknem sisu po noći, vriska odmah.
    Kaj napraviti? Kupila purelan mast, da probam šeširiće po noći? Dudu varalicu nismo nikad imali, jel vrijedi probati sad?

mmama2
    23. Studeni 2015. 18:54

MalaMuca

Curka, 11 mjeseci, nedavno izašle gornje jedinice, kreću dvojke, ubila mi je sise. Znači po noći me izgrizla i napravila ragade, ragade sam imala sam dok se rodila jer nismo znale kak cicati, poslije problema nije bilo. Ja znam da nju bole ti zubići, ali ne može me gristi i kaj je najgore ne pušta, grize i ne pušta, ja njoj prst u usta, ona jače zagrize, to radi samo dok spava, po danu, sve okej, samo kaj me sad boli zbog rana. I da, ak joj maknem sisu po noći, vriska odmah.
    Kaj napraviti? Kupila purelan mast, da probam šeširiće po noći? Dudu varalicu nismo nikad imali, jel vrijedi probati sad?

tebi se zbog bebe vjerojatno malo promijenio okus mlijeka, to po noći dolazi do izražaja više, moguće da i zato grize.. ako ne želiš izbaciti noćno dojenje, nemaš druge nego stisnut zube jer bude prestala sama, nema smisla sada uvodit šeširiće jer ne bude znala vjerojatno sa njima sisat, kao ni dudu, šteta ti je sada naviknuti je

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI