Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Lipanj 2015. 18:55

Lilica :) pa eto i tebe tu  kak si?kak curka?

Mimy11
    26. Lipanj 2015. 04:57

Cure, moze savjet.. Od jucer popodne osjecam kako je desna cica konstantno 'puna i tvrda'. Maleckog stavljam cesce na nju.. Strah me da nebi doslo do mastitisa  Sta da radim? Inace,  za 7 dana ce nam biti 2 mjeseca..Nisam primjetila da smo prosli skok i da si je beba nacicala mlijekica posto je cesto na cici i prilicno nervozan,usudila bih se rec-otkad se rodio 

cloudy
    26. Lipanj 2015. 09:10

Izdoji se malo ručno tek tolko da ti pritisak popusti...

Mary36
    27. Lipanj 2015. 19:32

Molim cure s iskustvom za savjet. Rodila sam prije devet dana i sve je krenulo u redu s dojenjem osim što ja imam zaista puno mlijeka. Znači curi samo od sebe, stalno mi je mokra i odjeća i krevet, kad hodam doslovno kaplje na pod. Zadnja dva dana sam dobila temp koja varira od 37,5 do 38 C. Desna dojka koja mi je i nateknutija od lijeve me dosta boli. Jako se bojim mastitisa, ali ne znam točno kako ga sprječavati. U rodilištu je svaka sestra davala drukčije savjete. Malu stavljam često na tu bolnu ciku, ali dok ona zaspi ponovno se toliko prepuni da kaplje i boli. Da li da se i izdajam?Neki kažu da  dok drugi kažu nikako...bojim se da tako još više potičem proizvodnju mlijeka. Tuširam dojke s vrućom vodom prije dojenja i čak sam danas probala staviti i kupus na bolnu dojku. Hvala unaprijed na savjetima!

mayathequeen
    27. Lipanj 2015. 22:28

Bas sam naisla na jedan predivan tekst/pjesmu na rodinoj sos grupi na faceu..ajme meni prekrasno nesto,suze same krenule..curke kad stignete procitajte😍😍😍

Mary36
    28. Lipanj 2015. 01:10

Temperatura je i dalje 37 i nešto, popila sam danas dva puta lupocet. Dojka je nabreknuta. a kvržice koje su bile sam još prije masirala i sad su samo veći dijelovi malo tvrđi i bolni, posebno u donjem dijelu. Dudu nema, a dojim oko 3 puta noću, a danju sigurno 5 puta s tim da ona nakon jednog podoja po danu zna tražiti još pa joj dam sada i par puta. Dojim u ležečem položaju, onom koji uče u prvo u bolnici jer druge nisam još ni svladala a i nisam se nakon poroda osječala najbolje.

Mary36
    28. Lipanj 2015. 01:33

Evo upravo izmjerena temp 36,8! Nadam se da kreće na bolje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.