Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    22. Lipanj 2015. 19:03

cure,ja planiram skroz prestati s dojenjem negdje u 1.mj jer se onda vraćam na posao,zanima me što je onda s mlijekom?koliko ga još imam,ako uopće ne dojim ili se ne izdajam?

Nalah

cure,ja planiram skroz prestati s dojenjem negdje u 1.mj jer se onda vraćam na posao,zanima me što je onda s mlijekom?koliko ga još imam,ako uopće ne dojim ili se ne izdajam?

Nalah

renata6
    22. Lipanj 2015. 19:24

Anjaaa zvala sam jednu curu koja doji pomoću Sns-a nadam se da će ti se uspjeti javiti i pokušati pomoći, ako ne bude ni tako išlo ja bih ti onda predložila makar izdajanje ali vrijedi i ovo pokušati.

Nalah mlijeko ide još jedno vrijeme i kad prestaneš, znači ako si odlučila skroz prestati morala bih jedno dva mjeseca prije smanjivati intezitet dojenja odnosno početi s odvikavanjem, malo pomalo smanjivati podoje da se količina mlijeka smanji odnosno kad kreneš na posao da ga više ni nema.

Suby
    22. Lipanj 2015. 23:11

Curke,nedavno sam pitala za podoj na obje dojke,pa sam odlucila da cu tako raditi i dalje jer bi mi bila velika razlika ako bi svaki put nudila jednu i od pocetka je to sve super funkcioniralo,i bas smo se ja i moja curka lijepo ispraksirale,nema vise boli,nemoram paziti na polozaje,sama uhvati dojku i bas nam lijepo..aaalii sad nam se pojavio jedan problem,barem ja mislim da je problem,curka je sad 7 tjedana,i kak su onih dana bile one vrucine trazila je vise,valjda da si malo popije jer je zedna..i tak sam ja i radila,ali sad zadnjih 3-4 dana ona je kao zadovoljna s jednom dojkom,i ja joj probam nuditi drugu,ona se ljuti,kao da reži,izvija se,odguruje nogama,plače..zapravo to sve radi već neko vrijeme ali je uvijek htjela obadvije dojke,a sad samo jednu i zna onda i zaspati..mene brine šta mi i ova druga bude puna i sinoć sam morala masirati i malo izdojiti ručno koliko mi je ta jedna bila puna mlijeka i bolila me..danas sam ju uspjela nekako nagovoriti na obadvije,ali sada ako doji svaki put drugu onda ne mogu joj ponuditi onu na kojoj je završila prošli put..ne znam šta da radim,taman nam je lijepo krenulo,bojim se da će odbijati sisati a mlijeka imam..
    Jesam se raspisala ali htjela sam malo opširnije opisati problem..

renata6
    23. Lipanj 2015. 09:05

Šuby nacicala si je mlijeka jer ste najvjerojatnije prošle skok od 6 tjedana, naravno sad se količina mlijeka povećala i dosta joj je jedna u podoju. Očito ga ima dosta i ona se sad zasiti s jednom, znači ponuda i potražnja je dovoljno izregulirana, beba si je navukla koliko joj je potrebno i to je to. Nemoj forsirati obje jer će ti se to srediti kroz nekih tjedan dana, sad je skok prošao i ima ga tako više ali ubrzo to sve dođe na svoje. Nemoj raditi veliki razmak između podoja i onda ponudi drugu, znači jedna, za cca 2-3 sata druga ili prije na znam koliki je razmak, i biti će ti to ok, doći će opet vrijeme kada će se bližiti sljedeći skok i kad će tražiti obje. Ako izdajaš, samo ručno malo da oslobodiš pritisak, nikako puno jer dobivaš još više mlijeka.

mmama2
    23. Lipanj 2015. 11:35

Anjaa bitno je nastavit izdajat i to pravilno cak i kada mlijeko vise ne curi, znaci jedno 3min od kada prestane ista izlazit. Probaj manji razmak, i ne gubi nadu, tvoje raspolozenje je glavno u cijeloj prici, za laktaciju mama mora biti opustena i flegma, smirena

url=https://lilypie.com]

Lilica
    23. Lipanj 2015. 17:36

Anjaaa evo me, ja sam ta cura koja doji pomocu SNS-a. kad skuzis kako i kad se ufuras nije nikakav problem. evo ja zahvaljujuci toj napravici dojim. a mlijeko mi se toliko nagomilalo da sam skoro pa izbacila cijeli AD. ako imas bilo kakva pitanja ili trebas pomoc i podrsku u vezi toga samo reci, tojim na raspolaganju 

Nalah
    23. Lipanj 2015. 19:16

Eeee,Lilica si dobro?

Hvala renata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.