Ajde, ljepo je čut da se muž složio s renatom ;)
Nadam se da budete uspjeli, slušaj renatu, ona zna što priča! Probaj čim više nudit cicu i bude beba se navikla.
Svaki napor će se isplatiti, uspjet će te vi to.😊
meni je tako u početku najviše odgovarao položaj nogometne lopte, nekako sam imala veću kontrolu nad bebom, vidim kako je uhvatila, a i ona bi puno bolje ispraznila dojku
www.ardo.com.hr/ardo-savjetuje/savjet-vise/39-najcesce-koristeni-polozaji-za-dojenje
Renata svaka ti čast 🌹
Baš kao što cure kažu...samo slušaj renatu...žena je carica ❤💛💚💙 kad je meni patronazna rekla da L ima pad i da uvedemo ad renata i mmama su mi pomogle da shvatim da beba nije gladna ako kaka zeleno i kako trebam dojit...da nema njih možda bi bile samo na ad a ovako sad koračamo prema 6.mj dojenja :)
Hahah cure strašne ste!Cure sve radite same, samo vas mmama i ja malo pogurnemo kako bi se reklo!
Da,al za razliku od svih onih bližnjih vas dve pogurnete prema dojenju,a ne prema ad :)
Drage mi imamo 7 mj i nekako vec duze vrijeme malac rade papa lijevu nego desnu ciku vidim da iz desne vuce vuce dok ne napravi gutljaj a iz lijeve samo guta ko lud i vecinu je onda na lijevoj cici zasto je to tako i dal mogu kako to ispraviti da pocne i desnu papati s gustom ko i lijevu
Mi smo na moru i nisam u toku, pa upadam ko padobranac, Anjaa prosurfaj si o SNS sistem za laktaciju, ako imas zaista veliku zelju iskljucivo dojiti rekla bi da je sns tvoj spas ;)
url=https://lilypie.com]
Puno vam hvala na podršci cure, super ste i naravno hvala Renati na pomoći!
Što se tiče naše situacije ne znam što reći, zadnji put je sisao prije tri dana i to super, sisao i sat vremena u komadu i taj dan pojeo manje ad-a. Ali od onda ne želi i ne želi i nikako ga natjerat.. Posiše par puta i pusti i gotovo. Na rubu sam živaca, u suzama, ne mogu vjerovat da može biti tako teško i nikako da moj napor urodi plodom. Svugdje čitam kako se svima napor isplatio i kako su uspjeli na kraju a ja nikako i nikako.. Ne mogu se pomiriti s time ni prihvatiti to.. Muka mi je kad mi dijete pije ad. Morala sam se izdajati da ispraznim dojke pošto on nije htio, jer su se napunile i izdojim u jednom navratu iz jedne sise 30 ml. Krenem opet za 3 sata i mlijeka jedva da ima. Vrijeme prolazi, ja ostajem bez mlijeka.. Prosurfala sam sad o tom SNS, međutim ja imam uvučene bradavice i dojim preko šeširića jer mi beba inače ne može uhvatiti dojku, a ne znam dal mogu i šeširiće i SNS.. Ako bi pomoglo kupila bih odmah. Ima li ga za kupiti u Rijeci i gdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji