On jede svaka 2-3 sata po pola sata, mijenjam jednu pa drugu, nekad hoce I jednu I drugu, oko 12 zaspe, budimo ga u 2.30 tad jede 15-tak min. jer ga jedva probudim, I onda se on sam budi oko 5...ustvari on meni jako puno bude na cici I zato me najvise rastuzilo sto ne dobiva dovoljno, nije ono da mu se ne da cicati, samo to ponoci je onako kroz san ali moram ga buditi jer mislim da mu je previse da bude 5 sati bez...ma ne bi ja nikog slusala da on dobiva dovoljno...kaka skoro svaki put kad jede osim ovo kad ga je taj ad zatvorio, cim sam ga jedan samo dojila drugi dan je probava proradila...sad ima 3 tj.I 2 dana I mislim da vec par dana ima skok jer je nevjerovatno nervozan a I grceve ima tako da se mucimo ovih dana, jos sam sama sa njim svaki dan do 18 dok mi muz ne dodje doma...nista nastavljamo ovako samo dojenje, a drugi tjedan cu vidjeti koliko napredujemo...mislim on je manji I znam da ne moze dobivati kao bebe koje su rodjene sa 4 I vise ali ipak ...hvala vam
Ja sam svog u tom periodu i noću dojila svaka tri sata. Ako se on ne bi probudio, ja bi ga budila. Negdje sam čitala da je jako važno dojiti između 1 i 6 u noći zbog proizvodnje mlijeka. Nisam stručnjak, al vrijedi sve probati Sretno!
Tako I jede, oko 11-12, u 2.30 I u 5...skok je prosao, malo se smirio...nastavljamo strpljivo
Mmama I Renata hvala na savjetima oko dojenja....do sada ste nas puno puta spasile ☺️Svaka cast!!....😘
Osim masiranja I cesceg stavljanja na ciku sto jos pomazi kod upale???HELP...boli za poluditi I nemam pojma kako nam se to dogodilo nakon 5 mjeseci dojenja....koma
A cijela lijeva strana cike boli...unutra kao da je kamen...ja Sam masirala I sad kao da je vise tih tvrdih gruda ali dalje ne ide...boli od nocas...probudila me bol jer se mali pristekao a ja mislila da mu nije zub izbio, pa me grize....a Ono zuba nema ali ima upala....
Sortiraj odgovore
Najstariji