Izgleda da mi se začepio kanalić, tj, onako jedan komad dojke je jako tvrd, boli i topliji je od ostatka i druge dojke, a na bradavici imam bijeli mjehurić. Probala sam s vrućim tušem, oblozima - toplim pa hladnim, muž me masirao, mali je puno na prsima, ali to je i dalje tako. Danas malo manje boli, nego jučer. Imate li još kakav savjet?
Moze pomoc? Moj mali slabo dobiva na tezini! Mislila sam se izdajati I davati mu dodatno jer nisam sigurna koliko pojede. Da li to ima smisla? Rodjen je sa 2900, nakon 4 dana je izasao sa 2760, u bolnici su rekli da je to super, nakon 10 dana prvo vaganje patronazne, samo dojimo, I dobio je samo 134g! To je jako malo za 10 dana, ona nam preporucuje da ga dojim svaka 2 sata po 5-8 min na svaku stranu, probali smo tako ali njemu to bas nije odgovaralo jer sam do tada dojila na zahtjev I on je jako puno sisao...nakon tog njenog rezima u 4 dana pada jos za 30g I naravno moramo uvesti formulu!
Dali smo mu po 100 ml na dan uz dojenje, I u 4 dana je dobiod 166 g ali nije imao stolicu 2 dana prije vaganja pa ne znam koliko je realno to vaganje! Nakon toga sam ga odlucila opet samo dojiti, probava mu je proradila kao I prije, ali sad se opet bojim sljedeceg vaganja, pa mislim mozda da mu tih 100 ml dajem izdojeno, valjda necu nesto poremetiti? Rucno mi ne ide izdajanje, dam mu na zlicicu to malo sto izdojim, pa planiram kupiti el. izdajalicu! Savjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji