Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    28. Ožujak 2015. 10:41

Hvala na savjetima!A sada sam malo citala na temi o skokovima u razvoju i guglala  vise o tome pa mozda i ja imam taj problem kad pise da prvi skok dolazi nakon sto dodjemo kuci iz bolnice,odnosno u prvom tjednu!Evo nocas kako sam napisala da je jeo zadnji put do 21:30 pa zaspao,probudio se opet u ponoc,promjenila sam dojku,sisao je 20 min.,zaspao,pa se probudio u 2:30 i opet isti scenarij kao sinoc cica,spava,cica,spava do 5 ujutro!Opet u 7 budan i isto sve do 9 sati!Evo sada spava(ja pijem ogroomnu salicu kave),ocekujem isto svaki cas...znaci to je to,taj skok,jeli?

tratinčica4
    28. Ožujak 2015. 11:19

Hej curke..evo bojim se i napisati da je skok prošao,noćas je papao svaka 3 sata i jutros u 8 pa sada u pola 11 a između je bio budan i miran za razliku od prethodnih dana,znači non stop se derao i visio na meni :)
    A cice,hm kao da su bolje, da nemam purelan mislim da bi imali gadnih problema. Ana, ja sam počela mazati purelanom još u rodilištu i skup je ali vrijedi svake kune. i sada mažem i jako mi pomaže.

Ana76
    28. Ožujak 2015. 11:53

A neznam,izgleda da cu morati promjeniti kremu jer ova bas i nedjeluje ali cu jos malo pricekati jer sam sinoc od silnog dizanja bebi posizila sa onim nezgrapnim jastukom za bebe i izvadila ga iz njega i odmah smo se puno lakse nastimali i ja i cickan i manje je boljelo tako da mozda krenemo na bolje!

Tonka18
    31. Ožujak 2015. 09:16

mame jel može pomoć, curica ima remenčiće i nesmje na bok kako smo naučile dojit pa joj je tu bio problem al smo nekako savladavale,al onda je uhvatio ovaj virus i kako joj je pun nos tako jedva diše pa neće da doji jer joj je problem, povuće dva puta ako uopće povuće i u plać, tako da već par dana ne doji...trudim se stalno je stavljat na sisu ali cura jednostavno neće.
    strah me da ne izgubim mlijeko dok se ona ne oporavi...malo po malo izdajam ručno, čisto da bude neka stimulacija, a i kužila sam da mi iz desne dojke mlijeko ide skroz slabo dvi tri kapi dok iz lijeve ide bez problema, kako mogu riješit problem da i u desnoj krene kako treba

oprostite na dužem postu, ali bi stvarno htjela nastaviti dojiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.