Meni je i moj dragi velika podrška u ovom svemu i isto bez njega bi bilo teško...da ga samo čujete ksk objašnjava svojoj staroj i sestri kak bebi ne treba voda i čaj dok doji :)
Curke pitanje bas ne spada pod ovu temu ali ne znam gdje da pitam.
Izgleda da nam se tata razbolio (uz to što ga hvata proljetna alergija, koja je kod njega dosta jaka, ima i temperaturu i onako neku opću slabost, malaksalost).
Sad nismo dovoljno pametni dal da on ode na par dana kod svojih dok to ne prođe, da Hana ne pokupi od njega?
Negdje sam još prije bila naletila na neki članak da je kod dojene bebe imunitet dosta jak i da ne treba izolirati bolesne članove obitelji s kojima inače živi, ali sad to ne mogu pronači.
Što da radimo?
Tako sam si i ja mislila. Uostalom cijeli vikend ju je nosio, grlio i ljubio i ja stvarno vjerujem da je već kroz mlijeko dobila antitjela.
Hvala ti Renata
Pozdrav cure,evo nas sa trudnoće selimo ovdje :) Bebač je star 21 dan, dojen je i mislim da smo u skoku upravo ovih dana,nacicava se malo-malo, svakih sat i pol, nekad je razmak i manji. Do sada je jeo svaka 3 sata i uvijek sam mu nudila dr cicu pri sljedećem hranjenju. Kako da radim sada, ja npr mu dam istu ukoliko je razmak manji od 3 sata,dali je to ispravno? Jel me kužite što hoću pitati? Strah me da ne dobije masno mlijeko, zato pazim da uvijek jednu ispraznimo do kraja pa mu nudim drugu ako želi i idući obrok onda počinjemo sa tom drugom. Malo me to buni..
Inače od otpusta iz bolnice pa do prvog vaganja (koje je bilo 10 dan od otpusta) je dobio 400 g, ped je jako zadovoljna.
Sortiraj odgovore
Najstariji