Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    21. Ožujak 2015. 22:05

Da to je. Znatizeljke male:) moja gleda i tatu i baku kad dodje. Pa se odmakne od cice i pocne cerit. I tak al nekad sam i ja kriva jer kad pocne jako plakat jer je gladna brzo joj dam cicu a ne izdojim se malo prije jer mi mlijeko jos uvijek zna strcat onak.

lonny
    21. Ožujak 2015. 22:52

Meni je moja bila tako smiješna jer je isto tako par puta tata sjedio pored nas i onda ga je pokušavala gledati i kažem ja njemu da joj se približi da ne krivi glavicu. Kad se on približio cici tako ga je mrko pogledala, kao da mu želi reći bježi to je moja cica. Umrla sam od smijeha

mmama2
    22. Ožujak 2015. 09:10

gestapo hahahahahahahha ajoj, dobre ste. ali tako je kako je..  :P :P .. moj Dino počeo sisat više nego ikada, jako mi se zbucao i konačno imamo trbuščić okrugli.. dohrana tak slabo i sporo ali dobro, bude i to samo da je cica tu jer bilo je i faze kada sam mislila da ni cicu neće..

url=https://lilypie.com]

cloudy
    22. Ožujak 2015. 09:22

To lonny šta kažeš za davanje ad tak i moja sveki isto....kad smo kod nje da zaßto curku ne ostavimo njoj a mi odemo nekud s frendovima....ja onak pa plqkat će i nećete ju moć smirit jer niste ja i nemate cicu u funkciji..i ona ba to veli pa mogu joj bočicu smješat.. još joj je izgovor i to da smo joj i mi davali po 1 neka 2,3 tjedna kad je pala na težini...a ja bi sad ubila kad čujem bočica i ad...i da..isto hvala renati i mmami jer da nije vas bilo ko zna šta bi sad bilo..možda bi mi curka bila na ad :/ a ovako cicamo i cicamo i cicaml

mmama2
    23. Ožujak 2015. 07:26

ja bi rekla da je uz samopouzdanje važno osvjestit da je cica bebi hrana, utjeha, za glad, žeđ, sve, sve.. nikada nisam pomislila na ništa drugo i nije bilo problema.. kao vjeruješ u to da nema drugog izbora i mora biti tako i tako bude.. ni u prvoj trudnoći ni u drugoj nisam pripremala unaprijed flašice, dudice, izdajalice, ni kupovala ad za svaki slučaj da imam doma..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.