Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ukilele
    21. Ožujak 2015. 15:21

Pozdrav svima mi smo jos jako mali,mali.. samo nam je tjedan dana nemamo nikakav problem sa dojenjem osim sto sisamo jako cesto i bez nekog pravila..nekad svakih sat vremena, nekad svako dva sata a nekad je razmak i po 45min.. prva 3 dana nije uopce sisao, bradavice su mi bile jako uvucene i on je bio poprilicno uspavan i umoran. Samo me zanima jel to precesto koliko on trazi siku? Dal da mu dajem svaki put kad zaplace ili kako? Sorry ako je glupo pitanje, al mi tek ucimo

cloudy
    21. Ožujak 2015. 17:14

Crnka...kao što Renata kaže doji na zahtjev...moja curka će idući tjedan 11 tjedana i dojimo na zahtjev...nekad hoće svakih pol sata 45 min na sisu nekad svaka 2 sata..zavisi...ja ju stavim svaki put kad krene kmečat :) nekad cica duže nekad se igra s njom...al nema veze...njima je cica sve dok su ovako mali

lonny
    21. Ožujak 2015. 19:11

Curke samo sam došla žicati malo moralne podrške, mislim da nam je krenuo skok!
    Za sad je ok, nije preteško, ali tko zna što nas čeka u sljedećim danima
    Bar imam izgovor da još malo odgodim proljetno spremanje

lonny
    21. Ožujak 2015. 19:30

Tri i dva tjedna

cloudy
    21. Ožujak 2015. 19:47

Možda ću zvučati ludo al ja volim skokove...curka mi nije nešto kmečava za vrijeme njih...bar do sad nije bila... a to što je cijeli dan na sisi mi samo daje još prilike za zbližavanje :) od kad smo preživjele onaj pad na početku i kako se staž u dojenju povečava sve više obožavam dojenje...i dnevno i nočno...pogotovo kad me po mraku pogleda svojim okicama kad skuži da će papati... :)

• Ukilele
    21. Ožujak 2015. 20:04

Renata i Cloudy hvala puno evo i mene konacno k vama  sve mi je ovo novo i poprilicno sam mlada pa se sve bojim da u necemu ne pogrijesim.. uspio je izvuci bradavice hvala Bogu..bas smo se mucili dosta u pocetku jer imam jako velike grudi i bas velike bradavice koje su se uvukle onog trena kad sam rodila, sokirala sam se kad sam vidila koja promjena odjednom.. uglavnom znaci da dojim na zahtjev i to je to u ponedjeljak nam dolazi patronazna s vagom pa cemo vidit sta smo i koliko dobili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.