Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    14. Ožujak 2015. 08:48

Da li kozmetika koju koristimo za lice i tijelo može utjecati na naki način na mlijeko?Htjela bih opet početi koristiti malo žešće kreme za celulit,npr.s kofeinom,pa me zanima je li to ok?I da li malenoj mogu prenijeti herpes?Imala sam ga nakon što smo izašli iz bolnice i sve je bilo ok,tako da se nadam da ne.Sori ako pitanja zvuče glupo

Nalah
    14. Ožujak 2015. 10:14

Nažalost i kod mene je ukorijenjen,imam ga godinama,pojavi se na najmanju naznaku stresa ili kao sada od viroze i jedino što mi je pomagalo su Herplex tablete,koje ga isuše u roku od par dana,ali njih naravno sada ne konzumiram.Ne,ne ljubim ju,perem ruke antibakterijskim sapunima i inače,herpes nikad ni ne diram rukama,uvijek ga mažem štapićem za uši...

Nalah
    14. Ožujak 2015. 10:28

Marija Š…Ja sam u trudnoći isto izbacila sve sa salicilnom,bila sam na Lushu 9 mj.

Najbolje mi je staviti masku i malo ju prepustiti tati dok se ne pošuši

Nalah
    14. Ožujak 2015. 11:41

Ajde baš hoću,hvala ti

tena123
    14. Ožujak 2015. 21:43

meni je jednom prijateljica koja je fitofarmaceut rekla kako se herpes može prenjeti samo ako je osoba inače sklona dobivanju herpesa, odnosno da se dijeli na one koji ga mogu dobit i koji ga ne mogu dobiti... oni koji ga mogu dobiti (kao ja) dobiju ga dva do tri puta godišnje pa na više, što se kod mene pokazalo točno, čim imunitet padne evo ga.. nekad čak dva istodobno , a moj muž ga nikad u životu nije imao i kao ne može ga dobit.. počela sam vjerovat u tu teoriju jer stvarno nikad mu nije prešao a znao me poljubit i kad sam imala herpes..

e sad izvještaj o skoku i "manjku mlijeka" ...super je prošlo, nije bilo pretjeranog ni plača ni cendravosti jedino mi se činila stalno gladna i kad god sam joj ponudila sisala bi i nikako da sama pusti, sad osjećam kako mi je mlijeko ponovno onako nadošlo.. baš sam se bila uplašila da će bit preteško ali nije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.