Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    12. Ožujak 2015. 10:58

cure ja sam na izmaku snaga. mali me budi 3,4 puta po noći da jede . u 12 , 3, 5 , 6 ... već mi je zlo da idem spavati, živčana sam već tjedan dana želim iz kože iskočiti jer nije samo da me po noći budi nego tokom dana jede skoro svakih sat vremena i u stanju je biti na cici satima ! po noći sam ga pokušala uspavati bez cice no to je dreka a vidim da spava i viče, samo ga cica smiri, po danu isto tako kada zabrije na cicu gotovo. nisam voljna ga dojiti svakih sat vremena ,ajde da bude gotov za 10,20 min neeee to traje sat vremena. nije skok jer smo to prošli i takav je stalno. jesam li ja pogriješila što sam ga na svaki kme stavljala na cicu? kaj da radim? da ga pustim da vrišti ? ja ovo više nemrem izdržati jer živčanim skroz, nemam nikakve pomoći oko njega i još to nacicavanje, mislim stvarno ima 4 mj pa da mora cicati svaki sat???

Jojo5
    13. Ožujak 2015. 17:37

e cure hvala na potpori! još sam tu nisam skrenula ostavila sam ga jučer s tatom sat i pol, dok sam se vratila preporodio se on i ja, svi osim tate . nije me tražio za jesti skoro 4 sata pa sam mu pipala čelo jel ima temperaturu, ma druga beba! baš me je ispatio zadnjih tjedan dana.bio je pun mjesec, pa sam dobila mengu ,pa on nikako se nacicati i zaspati tih dana najranije u 12 bi zaspao i buđenje u 6 s tri noćna podoja pa nikako da se pokaka . eto valjda je jučer sve riješio i pun mjesec i kakanje i majka se malo smirila dok se požalila curama na klokanici
    trebam se i ja malo odmaknuti pa se drukčije postaviti , dalje ide puno lakše .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.