Mame, pomoć! Da li je možda koja imala problem sa povećanom proizvodnjom mlijeka i pronašla način kako smanjiti proizvodnju? Imam mlijeka za 3 bebe, a imam jednu :) Problem je u tome ako ja mlijeko ne izdojim nakon podoja, ode mi cica u kvrge, a imala sam i upalu, bila na antibiotiku... Čime dajem dobar poticaj za stvaranje mlijeka, ali bez tog izdajanja ja sam u problemu... :/
I JA SAM TRENUTNO U ISTOM PROBLEMU IMAM KVRGU ....ALL NE ZATO JER SE IZDAJAM JER TO NE RADIM NEGO PREKO DANA MALAC JE NA CIKI NON STOP I ONDA PO NOCI ODVALI DOBRU TURU BEZ BUDENJA I NE CIKA I ONDA JA IMAM PROBLEMA
To će se regulirat, samo masirajte kvrge i tuširanje prije podoja s toplom vodom ili topli oblog i malo izdajanja prije da nije prejak otpust. Ako je kvrga bolna, super je oblog od zelja ;) Za par dana bude se izreguliralo
Nama se sve poklopilo, od uvučenih bradavica pa dojim sa šeširićem, do navale mlijeka, i morala sam izdajati jer toga ima jakoo punoo... i uspjela dobiti upalu jer nisam dobro izdojila i riješila kvrge... i sad sam se dovela u problem... moje dojenje se svodi na šeširić kad žena ima strpljenja, jer kad krene mlijeko ne stigne progutati pa se ljuti i pljuje šeširić, gura se proć od dojke i onda sam nakon nekog vremena prisiljena dati na flašicu izdojeno mlijeko jer se naguta i zraka i ljuti i plače i nikako da se smiri, ne pomaže i promjena položaja, ni podizanje, ni podrigivanje... i na to hiperprodukcija mlijeka... doslovce cijelo vrijeme sam u cicama i mlijeku... :/
Sortiraj odgovore
Najstariji