Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    22. Veljača 2015. 12:33

hvala cure , javljat ću vam kakvo je stanje 

Igorovabebica
    22. Veljača 2015. 14:58

Tonka18-jesi li dobro???

Tonka18
    22. Veljača 2015. 17:24

sa lijekom temperatura 38.5 al bar me grozica više ne drži , još boli al za sad samo na dodir masiram cilo vrime pa ćemo vidit kako ide

renata6
    22. Veljača 2015. 18:26

Tonka18

sa lijekom temperatura 38.5 al bar me grozica više ne drži , još boli al za sad samo na dodir masiram cilo vrime pa ćemo vidit kako ide

Hajde, samo masiraj, doji čim više, mislim koliko beba može, koristi si lupocet ili bilo koji paracetamol jer ta temperatura se diže, tako da stigneš na vrijeme spustiti i da te tako ne šupi da ne možeš niš.

Tonka18
    22. Veljača 2015. 17:25

groznica*

Nalah
    22. Veljača 2015. 20:01

Vidjela sam u novinama reklamu za Nexcare,jastučiće punjene gelom,mogu se koristiti topli (za bolji protok mlijeka i pomoć kod oticanja dojki)ili hladni (za umirenje bolnih dojki i smanjenje upale)..jel ih netko koristio?

dillb
    23. Veljača 2015. 12:18

Nalah

Vidjela sam u novinama reklamu za Nexcare,jastučiće punjene gelom,mogu se koristiti topli (za bolji protok mlijeka i pomoć kod oticanja dojki)ili hladni (za umirenje bolnih dojki i smanjenje upale)..jel ih netko koristio?

ne znam koji je proizvođač, ali te sam jastučiće vidjela u Mulleru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI