Ettaa potpisujeM sve što je rekla Renata. Kad se uspostavi ponuda i potražnja dojke neće više biti tvrde i prepunjene jer se mlijeko stvara onoliko koliko tvojoj bebi treba. Ja sam sa njenih 8 mjeseci počela piti čaj od mente, nisam znala da on utječe na smanjivanje mlijeka. Ona se budila jedno 45 puta po noći, i ni tad nisam skužila da mi je mlijeka bilo sve manje. Obzirom da si napisala da ti je bebica zadovoljna, znači da dobiva dovoljno. I kad krene skok, pustiš ručak i čišćenje, bebu priključi na cicku i uživajte, kratko traje, a nakon svakog skoka beba pokaže nešto novo, okreće se na bok, na trbuh... Naravno pij puno tekućine, zdrava prehrana, i mlijeko neće nestati. I nemoj pit čaj od mente 😀 😝
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage mame, hvala na savjetima :) znam da sve dobro radim jer mi je bebac na vaganju sa dva mjeseca ima 6.505ga roden je sa 3.330 :D
Moj bucko bas voli ciku pa je mene zato strah da prerano ne prestanemo sa omiljenom aktivnoscu. Prosla sam mastitis i nisam nikako razmisljala o odustajanju (a bilo je jako tesko) tako da sad definitivno necu davat bocice i sl. Znam da se lipo najede, al to mene malo pere paranoja i strah da ce se mliko povuci.
Hvala vam, uvik kad me nesto muci vi me umirite sa svojim lipim ricima
Luli etta baš mi je drago da je sve ok.. ettaa cure su ti sve rekle.. samo se puno mazite i doji na svaki kme i da vidiš, mlijeko opet u potocima išlo
url=https://lilypie.com]
Mala_huckica-nemoj se okrivljavati, samo polako i smireno... i ja sam imala problema s mlijekom i nervirala se, ali mi je puno pomogao savjet cura s Klokanice i njihova podrška, što i pedijatra i patronažne... rekli su mi da maloga i dalje moram imati na sisi iako je mlijeka malo i ja sma ga stalno stavljala na sisu, malo sam se i smirila i sabrala i počela bolje jesti (jer kada se ne nerviraš, bolje jedeš), spavati, piti puno tekućine, uzimati vitamine i piti Omegu 3, piti čaj za laktaciju i stvorilo mi se malo više mlijeka-HURA!!! I maloga i dalje imam na sisi (moram mu još davati dohranu), ali znatno manje. Nadam se da će mi mlijeko ponovno doći u istoj količini (ako je to moguće), a i planiram pridružiti se grupi za potporu dojenja. Sada su me upozorili i da bi mogao biti blizu skoka, jer ima 2 i pol mjeseca! Ne dajte se, ne odustajte i ne okrivljujte se, sve smo mi super mame i naše grudi su savršene baš kakve jesu! Eh, da... jesu li se vama stvorili nekakvi bijeli krugovi oko bradavica dok ste dojile? Mislim, ne brine me to, nego samo pitam, već par dana mi je tako i malo su osjetljviije na tom mjestu-je li to nekakva pigmentacija? Puse svima!
jutros sam se probudila sa boli u lijevon dojci.. sa donje strane , boli ovako a na dodir još više , mlijeko ide al opet je prepunjenija nego desna i ako je to ovih dana bilo slično... temp. tako reć nemam 37.4.. šta bi to moglo bit?
Sortiraj odgovore
Najstariji