Pozdrav, mamice. Imam curicu od 8 mjeseci, obožava cicati, samo otkad su joj izašli prvi zubići zna me tako ugristi da zajaučem od bola. Naravno, cike bole kao na početku dojenja :-( Ne znam što da radim, pokušala sam joj "objasniti" da mamu to boli, ne dati joj cicu par minuta, ali to ne pomaže. Obično me ugrize na kraju podoja, kada već napola spava pa mi ju bude žao budit. Ima li koja od vas iskusnih dojilja neki savjet?
Hej cure, nedavno sam pisala da je mala nervozna dok cica, primi pa pusti pa place i to onda nastane borba.. to se i dalje povremeno dogadja i skuzila sam zasto, prejako joj ide mlijeko i to ju ljuti, ne zna se borit s tim.. isprobavam razlicite polozaje i nekad uspije, nekad ne pa se odmorimo i nastavimo kasnije, nije frka.. :)
Danas imam drugo pitanje, nije problem, ali me zanima.. ona po danu jede svaka tri cetiri sata, nikad nije nacicavala izmedju, kad je nervozna i cmizdrava ja ju radije umirim nego da joj ju uvalim cicu jer ionako dosta bljucka..nego, navecer zadnji obrok duze traje i nekad cica po 45 min i isprazni obje cice i onda po noci odspava po 6-7 sati u komadu i ja se ujutro probudim sa prepunjenim i bolnim cicama, hoce li se to s vremenom isto izregulirat? da tijelo shvati nema nocnog obroka i da se toliko ne napuni
cure da vam se javim temperature nema, ali još boli uz svo masiranje i dojenje, mlijeko i dalje ide... bila sam nešt kod doktorice i to joj spomenula i na kraju mi ona prepisala antibiotik
Sortiraj odgovore
Najstariji