Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    19. Veljača 2015. 15:15

Ja bih trebala kod zubara,muči me glupi kutnjak duže vrijeme,jednostavno ne podnosim tu bol kad nešto popravljaju,pa bih tražila injekciju-e sad,kako ona utječe na dojenje,tj.mlijeko...planiram vaditi i umnjake do kraja godine,a to isto ne mogu izdržati bez lijekova

missha
    19. Veljača 2015. 15:39

To ti je najbolje posavjetovati se s ginekologom i zubarom ;)

Luli2
    20. Veljača 2015. 18:40

David danas cijeli dan odbija jednu dojku. Urlice cim mu je priblizim. Iz druge papa normalno  Probala sam razne polozaje, malo je izdojit pa mu ponudit i nista.. Sta moze biti uzrok tome?

• ettaa
    20. Veljača 2015. 21:29

Molim iskusnije mame da mi kazu jesu ki mozda imale prpblema sa smanjenom kolicinom mlijeka? Zadnja 2-3 dana mi se cini kao da se skrpz smanjilo. Maleni jos ne pokazuje znakove nezadovoljstva pa vjerujem da ima dovoljno za njega al mene svejedno strah da ne nestane skroz. Izbacija mi je jedan nocni podoj a po danu jede svaka 3-3.5h . Ima li to kakve veze? 
    Hvala na odgovorima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.