Hvala renata
dillb...ovi su oko 150 kn u dm-u,što je poprilično skupo,gdje stoje ti koje s vidjela,na onom dijelu mama/beba?
Tonka-jesi li bolje, draga? Je li ti pala temperatura? Drži se!
Tonka-jesi li bolje, draga? Je li ti pala temperatura? Drži se!
temperatura je pala, hvala bogu, još boli ali pomalo proć će
hvala ti
Hvala Bogu, samo se odmaraj što više možeš! Čuvaj se da ti se opet ne ponovi to! Pusice šaljem!
Zene sve vas lipo pozdravljam nacitala sam se ove teme u trudnoci i svaka vam cast i na pitanjima i na odgovorima.
Imam pitanje! Cura ima 18 dana, bila je na neonatologiji 12 dana (nagrcala se inficirane pl. vode)
Prvo sam se izdajala, pa dojila koliko su dali i nastavila kad smo dosli kuci.Dojenje ide super.
E sad zanima me bi li je trebala buditi po noci jer odspava i do pet sati? Jel mala da bude toliko bez jela?
Zene sve vas lipo pozdravljamnacitala sam se ove teme u trudnoci i svaka vam cast i na pitanjima i na odgovorima.
Imam pitanje! Cura ima 18 dana, bila je na neonatologiji 12 dana (nagrcala se inficirane pl. vode)
Prvo sam se izdajala, pa dojila koliko su dali i nastavila kad smo dosli kuci.Dojenje ide super.
E sad zanima me bi li je trebala buditi po noci jer odspava i do pet sati? Jel mala da bude toliko bez jela?
Kako napreduje sa kilažom? S koliko je rođena i sa koliko izašla iz bolnice? Koliko je mokrih, pokakanih pelena? Je li imala žuticu?
Krešimir 19.08.2014. <3
Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce...
Navecer i cesce trazi jesti...
Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce…
Navecer i cesce trazi jesti…
Prema svemu sto kažeš, sve je ok. Ako je beba i inace dobro, znaci ne pokazuje neke znakove da postoji neki problem ili ne štima, ja ju ne bih budila noću. Tražila bi ona itekako da je gladna. Vidi jos sto ce ti reci doktorica na pregledu, ali kako kažeš, porođajna tezina se vratila, a vidjet ces i dalje s kilazom kako napreduje. Sretno
Krešimir 19.08.2014. <3
Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce…
Navecer i cesce trazi jesti…
Po ovome sto pises ja je ne bih budila. Pogotovo jer nije ni zuticu imala a ilazu je vratila. Samo tako lijepo nastavite
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji