Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    23. Veljača 2015. 12:39

Hvala renata  

dillb...ovi su oko 150 kn u dm-u,što je poprilično skupo,gdje stoje ti koje s vidjela,na onom dijelu mama/beba?

dillb
    23. Veljača 2015. 13:11

da, na dijelu mama/beba gdje su i ostale potrepštine za dojenje.

Igorovabebica
    23. Veljača 2015. 13:19

Tonka-jesi li bolje, draga? Je li ti pala temperatura? Drži se!

Tonka18
    23. Veljača 2015. 13:25

Igorovabebica

Tonka-jesi li bolje, draga? Je li ti pala temperatura? Drži se!

temperatura je pala, hvala bogu, još boli ali pomalo proć će 
    hvala ti 

Igorovabebica
    23. Veljača 2015. 13:47

Hvala Bogu, samo se odmaraj što više možeš! Čuvaj se da ti se opet ne ponovi to! Pusice šaljem! 

Neni5
    23. Veljača 2015. 15:49

Zene sve vas lipo pozdravljam  nacitala sam se ove teme u trudnoci i svaka vam cast i na pitanjima i na odgovorima.

Imam pitanje! Cura ima 18 dana, bila je na neonatologiji 12 dana (nagrcala se inficirane pl. vode)
    Prvo sam se izdajala, pa dojila koliko su dali i nastavila kad smo dosli kuci.Dojenje ide super.
     E sad zanima me bi li je trebala buditi po noci jer odspava i do pet sati? Jel mala da bude toliko bez jela?

MarijaŠ
    23. Veljača 2015. 15:52

Neni

Zene sve vas lipo pozdravljam  nacitala sam se ove teme u trudnoci i svaka vam cast i na pitanjima i na odgovorima.

Imam pitanje! Cura ima 18 dana, bila je na neonatologiji 12 dana (nagrcala se inficirane pl. vode)
    Prvo sam se izdajala, pa dojila koliko su dali i nastavila kad smo dosli kuci.Dojenje ide super.
     E sad zanima me bi li je trebala buditi po noci jer odspava i do pet sati? Jel mala da bude toliko bez jela?

Kako napreduje sa kilažom? S koliko je rođena i sa koliko izašla iz bolnice? Koliko je mokrih, pokakanih pelena? Je li imala žuticu?

Krešimir 19.08.2014. <3

Neni5
    23. Veljača 2015. 16:10

Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce...
    Navecer i cesce trazi jesti...

MarijaŠ
    23. Veljača 2015. 17:48

Neni

Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce…
    Navecer i cesce trazi jesti…

Prema svemu sto kažeš, sve je ok. Ako je beba i inace dobro, znaci ne pokazuje neke znakove da postoji neki problem ili ne štima, ja ju ne bih budila noću. Tražila bi ona itekako da je gladna. Vidi jos sto ce ti reci doktorica na pregledu, ali kako kažeš, porođajna tezina se vratila, a vidjet ces i dalje s kilazom kako napreduje. Sretno 

Krešimir 19.08.2014. <3

kleaiva
    24. Veljača 2015. 15:26

Neni

Rođena je sa 4310, izasla je sa 4060, a u subotu je imala svoju porođajnu težinu. Nije imala zuticu. Skoro nakon svakog podoja kaka, svaka pelena je mokra, a minjam je svake 2-3 ure, po potrebi i cesce…
    Navecer i cesce trazi jesti…

Po ovome sto pises ja je ne bih budila. Pogotovo jer nije ni zuticu imala a ilazu je vratila. Samo tako lijepo nastavite

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI