Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_huckica
    18. Veljača 2015. 22:18

Da se malo javim, zadnjih dana nisam baš imala vremena bit na kompu. Poslušala sam vaše savjete, ali nije baš bilo puno pomaka. Ragade su mu prošle i nisu se vratile, malena puno bolje i pravilnije prima bradavice, ali ja baš nemam puno mlijeka. Plus k tome što me bradavice užasno bole, bilo dok dojim ili ne. U ponedjeljak nam je ponovno bila patronažna i rekla mi je da ako do danas (srijeda, točno 2 tjedna od poroda) nisam počela stvarat mlijeko, teško da će se to uspostavit do te mjere da bude dovoljno samo dojenje, al da je na meni želim li nastavit ili ne. Tako da smo trenutno na sljedećem rasporedu - buđenje, presvlačenje, sisa pa bočica, plus čaj ili voda 15,20 min nakon bočice. Dajem joj da sisa dok ide, u par navrata mi je mlijeko samo počelo curit kad bi plakala, a kroz bol stisnem zube. Moram čak i priznam da mi je krivo što nemam dovoljno mlijeka, odnosno teško mi je malo to prihvatit, jer bih voljela da pije više mog mlijeka, jer znam da je to ono najbolje za nju. Al pokušavam ne mislit previše na to, jer stres isto utječe na produkciju istog, pa da ne ostanem i bez ovog što sada ide :)

cloudy
    19. Veljača 2015. 07:59

Draga....pij puno tekućine i pij onaj čaj šta sam već spominjala...pola mlijeko pola voda i napraviš od toga čaj od kamilice i dodaš žlicu mlijeka...pij ga što više možeš...preporuke su bar šalicu 10 min prije podoja...i samo mirno...i meni je curka u prva dva tjedna pala na kilaži i isto mi je patronažna rekla da joj dajem ad jer pitanje je kolko će moć nasisat...a sad evo mjesec dana nakon toga curka super napreduje i mlijeka ima :) samo se smiri i hrabro dalje...kažem što više tekućine i što više bebu stavljaj na sisu

LuKi5
    19. Veljača 2015. 08:14

http://www.roda.hr/article/read/skokovi-u-razvoju

14.06.2014. L ♥

mirka4
    19. Veljača 2015. 08:54

Ma važno je da se trudiš, i super je šta beba ima bar malo tvog mlijeka Ne daj se!

MalaMuca
    19. Veljača 2015. 11:30

Cure, jel neko zna razlog zbog čega D. dok sisa, nakon 5 minuta sisanja makne glavu od bradavice, pa ju odmah opet primi i tak sve do kraja cicanja. Znači prvih 5 minuta jede normalno, al poslije okrene glavicu i pusti bradavicu i onda ju opet vrati i primi. Kaj joj to znači? Mijenjala sam i položaje dojenja, al ništ, svaki put ista priča.

cloudy
    19. Veljača 2015. 12:14

I moja L nekad to napravi...al samo nekad...a nekad uzme bradavicu,izbaci ju i pogleda prema meni i onak namreška nosić s jedne strane ko mi kad nam nešt smrdi :P

mirka4
    19. Veljača 2015. 12:56

I moja to stalno radi, al samo na lijevoj sisi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.