Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    24. Veljača 2015. 10:01

hvala ti na svemu, izdržat ću ja to nekako, prošla sam i gore stvari 

kimito
    24. Veljača 2015. 13:39

Hvala na savjetima.. ne bi ju nikako htjela budit po noci jer spava ko top i ujutro mi se probudi bas vesela i odmorena,  budem se radije izdojila jednom po noci jer ne bi nikako htjela da mi se smanji mlijeko. A ona je vec blizu sest kila tako da je prava bucka, mislim da joj taj nocni obrok nije potreban.

lonny
    24. Veljača 2015. 17:09

Na temi skok u razvoju sam opisala svoju situaciju pa ovdje nastavljam s pitanjima
    Znači kad Hana po danu cica iz desne cice obavezno se za par minuta počne ljutiti i moram ju prebaciti na lijevu, kao da u desnoj nema dosta makar kad stisnem šprica iz nje. It lijeve popapa fino. I po noći vidim da se lijeva jače napuni i obično joj nju dam kod prvog buđenja a desnu kod drugog. I tad iz desne lijepo papa, ali po danu ne. Zaadnje papanje je oko 20 kad papa iz obje jer traži. Oko 5 ujutro papa iz lijeve pa spava do cca pol devet kad papa iz desne i nakon toga kreću problemi. Osim nočas, kad je oko 2 papala lijevu, oko 6 desnu, oko pol 9 lijevu i onda od deset obje.
    Nikad nisam imala jaki let down niti mi je mlijeko samo curilo da sam bila mokra. Tu i tamo zna po noći koja kap izači  iz cice iz koje ne pije ali to je fakat kap. Kako da postignem da papa jednom iz jedne drugi put iz druge?

lonny
    24. Veljača 2015. 17:17

Cloudy jel mi možeš korak po korak objasniti kako radiš onaj čaj za poticanje mlijeka. Ja sam skuhala kamilicu i u pola šalice kamilice dodala mlijeko iz frižidera i med. I zamalo se ispovračala. Bilo mi je muka još satima poslije. Sad kad sam opet čitala sam shvatila da ti zajedno skuhaš pola šalice vode i pola šalice mlijeka, u to dodaš kamilicu i onda med. Jesam Dobro shvatila? 
    I dal radiš svaki put novi ili se može skuhati odjednom više? Kamilica u vrećici ili cvijetu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.