Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    05. Veljača 2015. 09:44

Pijem kave dvije dnevno, i koristim peršin i nisam primjetila da je manje mlijeka. 
    Mene zanima jel ste primjetile da vam bebama smeta neka hrana? I koliko brzo nakon konzumiranja neke hrane se ona izluci u mlijeko?

Ja sam primjetila da ne smijem prismrditi uopce mlijeku i mlijecnim proizvodima osim mlijeku Lagano jutro koje ima malo laktoze, ne smijem jaja jer se nenormalno osuo da smo morali mazati antibiotsku mast, sad zbog toga moram izbjegavati sve sto moze imati i orasaste plodove, jaja i kikiriki i na kraju ispada da pola toga industrijskog ne smijem ni pogledati. E da, i primjetila sam i nakon domaceg pekmeza od sljiva da vristi i place.
    Zima je i ionako je suzen izbor jela i vise ne znam ka bi kuhala, ako ima netko slican problem nek napise koji dobar recept jer sam se zasitila krumpira i mesa na naglo ili iz pecnice....moze i u poruke da tu ne remetimo temu 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Belle2
    05. Veljača 2015. 17:46

Cure da vas pitam...
    Maleni mi ima mjesec dana I stalno je na cici...mislim da vise nije faza skokova...medjutim on stalnoooooo hoce bit na cikama...sad me to vec poprilicno boli,sve se crveni...a zao mi da place...jel moguce da se naviknuo na cicanje I da samo malo zafrkava?jel ga treba pustiti da malo place?sta napraviti?

Jojo5
    05. Veljača 2015. 17:56

belle tako je bilo i meni ali onda sam skužila da mu ne trebam za sve gurati cicu :) htio bi se nositi, igrati , vozati u kolicima,  da ga se animira... možda je to u pitanju . 
    dali prihvaća išta drugo kao smirenje osim cice?

ica3
    05. Veljača 2015. 18:02

Drage moje dojilje..evo vec par dana osjetim kao da mi mlijeko nadolazi samo u desnu cicu..beba cica jednu i drugu,ne buni se nista sto znaci da i u lijevoj ima mlijeka,ali mene brine ta mlohavost..po noci u desnoj osjecam punocu i napetost dok lijeva ostane ista..mlohava..nadam se da je to normalno..beba je normalno prihvaca i ne buni se..

Ica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.