Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    05. Veljača 2015. 19:54

JoJo hvala na potpori, shvatila si cijelu poantu .. Ica obićno je bebama uvijek jedna cica draža, da li je zbog položaja ili lakše mlijeko curi ili ko zna koji je razlog nekako svaka beba ima svoju stranu, moj mali desnu cicu obožava tako da lijeva dosta često bude prepunjena, nju "čuvam" za noć pa u snu pojede ko da danima nije jeo ništa a ja guštam slušajući ga kako mljacka.. Belle beba je još jako mala, tvoja blizina mu je sve, miris koža na kožu to je njegovo poznato okruženje.. probaj se skinuti do gola i njega u pelenu pa se mazite tako da je na tebi da ti čuje sčeko, bez cice.. i da ne bi smjelo boljeti jer to je onda krivi položaj, svakako namaži poslije podoja svojim mlijekom bradavice i pusti na zraku da se posuši..kaj se tiče kave najnormalnije dvije na dan i u trudnoći i sad, nekada crnu sa mlijeka malo nekada ness, ne smeta bebi, dvije su ok, čak i tri ako popijete samo da se ne pretjeruje baš pa da je 5 kava u pitanju.. kleiva mislim da ima tema prehrana za dojilje, nekak mi zvoni tak u uhu pa probaj potražit neki receptić

url=https://lilypie.com]

Igorovabebica
    06. Veljača 2015. 12:20

Zebrica-  Jučer bili kod pedijatra, mali je dug 60 cm, težak 5720, u plusu je 200 grama zbog dohrane. Pričala sam s njim u vezi dojenja, dao mi je podršku i rekao da dajem sve od sebe i da sam dobra mama. Bila mi je jako drago da imam njegovu podršku i da me razumije. Kleaiva-meni je patronažna rekla da ne smijem od voća jesti ništa osim jabuka i banana, jer kada sam jela klementine, mali se plakao, voćne sokove bilo prirodne ili kupovne, sve što napuhava, tako da jedem tjesteninu, rižu, krumpir, od zelenja ništa, od mliječnog samo jogurt... a pediijatar (dok je situacija s mlijekom bila donekle ok), da mogu sve, ali sam primijetila da je mali bljuckao usireno mlijeko. Je li to zato što sam jela jogurt ili? Ili je to bilo normalno?

Luli2
    06. Veljača 2015. 12:53

Za to dojenje bi se stvarno pri porodu trebala dobit knjiga o svemu sta te ceka ;)
    Ja danas imam osjecaj ko da mi se sisa probusila! David papa na zahtijev, drugim rijecima non stop je na sisi. Kolko tolko uvijek pazim da je jednako na obje. Tako i preko noci. I ovo jutro sam se probudila doslovno u lokvi mlijeka. Plahta i ja smo bili skroz poplavljeni. 
    Ta sisa iz koje curi je mekana i "prazna" a druga nabrekla i puna. I sad tokom dana stavljam Davida stalno na tu "punu" sisu a iz ove prazne non stop curi. 
    On sad trenutno spava na meni i vidim da smo ponovo u lokvi mlijeka..

Igorovabebica
    06. Veljača 2015. 13:09

Kelaiva-... super, jer i dohranu nekada tako bljucka, kao da mu se usiri pa me zato zanimalo... ali mali je super, raste i razvija se, najslađe mi je kada se probudi po noći, ja škirim, a on se približi kao da gleda: "Mama, jel' ti spavaš ili si budna???" I onda se tako smijem, a on kada se nasmije i zaguguće-pa rastopim seeeee... imamo 60 cm i 5720 i jako volimo piškiti po mami, već dva tjedna me zalijeva svaki dna po dva puta i tako se nasmije kada to napravi... magarčić mali... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.