evo mene s lijepim vjestima! Posto moja mrva od prvog dana od kad smo dosle iz bolnice nije htjela/mogla cicat izdajala sam se i hranila ju na bocicu. i jucer je bila cendrava i nikakva cijei dan i vise nisam znaa sta bi i probala sam ju stavit na cicu kad joj je bilo vrijeme za hranjenje i mala mustra se nacicala ko velika!!! evo jucer, nocas i dnas je na cici, koda nikad nije ni jela na flasicu
evo mene s lijepim vjestima! Posto moja mrva od prvog dana od kad smo dosle iz bolnice nije htjela/mogla cicat izdajala sam se i hranila ju na bocicu. i jucer je bila cendrava i nikakva cijei dan i vise nisam znaa sta bi i probala sam ju stavit na cicu kad joj je bilo vrijeme za hranjenje i mala mustra se nacicala ko velika!!! evo jucer, nocas i dnas je na cici, koda nikad nije ni jela na flasicu
Bravooooooooo!!!! vjerujem da ste uspjeli baš zato jer si bila opuštena.. ako ide ide, ako ne ne... bez očekivanja i STRESA... samo tako dalje.

url=https://lilypie.com]
odlično! A mi smo skužili da moj frajer kad je doma sam s mužem i jede iz boce izdojeno ni ne stenje, niti se grči...očito na cici lakomo siše i guta previše zraka...sad ga dižem barem 3 puta u toku podoja na podrigivanje i odmah mu se popravlja stanje. I kad ga muče grčevi a još je gladan, a od grčeva ne može ni potegnuti izdojim se i dam na bocu još malo i frajer se smiri i poslije zaspe
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ovo je baš ljepo za pročitati! samo tako nastavite!
16.12.2014 <3 Lena <3
mame drage danas imamo mjesec dana i bili smo na prvom sistematskom pregledu, i na žalost imamo soor... nemam pojma kako nismo škužili a još i patronažna gledala ali možda zato što se tek napravio jer ona uopće ne odbija dojku (bar za sad) niti mene nešto peče, svrbi pa vjerojatno zbog toga nisam skužila.. sad me malo strah kako će to utjecat na dojenje i hoće biti kakvih problema, naravno dobili smo kremicu i odmah počinjemo s rješavanjem tih gljivica..
mame drage danas imamo mjesec dana i bili smo na prvom sistematskom pregledu, i na žalost imamo soor… nemam pojma kako nismo škužili a još i patronažna gledala ali možda zato što se tek napravio jer ona uopće ne odbija dojku (bar za sad) niti mene nešto peče, svrbi pa vjerojatno zbog toga nisam skužila.. sad me malo strah kako će to utjecat na dojenje i hoće biti kakvih problema, naravno dobili smo kremicu i odmah počinjemo s rješavanjem tih gljivica..
Nikakvih problema ti neće biti, maži kako ti je pedijatar objasnio i neće ti biti nekih teškoća, moja S je isto imala u tom razdoblju, kako došlo tako prošlo, isto mazali, i povuklo se, nije utjecalo na dojenje, samo hrabro, nije to niš!
Pozdrav mamice
Imam curku od tjedan dana Cicka cca 15 min i onda spava tri sata. Nekad je budim. Jel se napapa dovoljno? Patronažna bila vagala i napreduje ali opet me strah
Pozdrav mamice
Imam curku od tjedan danaCicka cca 15 min i onda spava tri sata. Nekad je budim. Jel se napapa dovoljno? Patronažna bila vagala i napreduje ali opet me strah
Hej, evo i tebe tu!!Najbolje ti je na zahtjev, znači kad god zaplače ili je nemirna, ne dopustiti nikako da dugo plače, ako ima lijepi prirast na težini u dnevnom spavanju je ne moraš buditi! Koliko imaš podoja cca preko dana, jel papa po noći?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji