Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    13. Siječanj 2015. 22:14

hvala curke

ninach1903
    14. Siječanj 2015. 20:49

evo mene s lijepim vjestima! Posto moja mrva od prvog dana od kad smo dosle iz bolnice nije htjela/mogla cicat izdajala sam se i hranila ju na bocicu. i jucer je bila cendrava i nikakva cijei dan i vise nisam znaa sta bi i probala sam ju stavit na cicu kad joj je bilo vrijeme za hranjenje i mala mustra se nacicala ko velika!!! evo jucer, nocas i dnas je na cici, koda nikad nije ni jela na flasicu 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    15. Siječanj 2015. 18:57

mame drage danas imamo mjesec dana i bili smo na prvom sistematskom pregledu, i na žalost imamo soor... nemam pojma kako nismo škužili a još i patronažna gledala ali možda zato što se tek napravio jer ona uopće ne odbija dojku (bar za sad) niti mene nešto peče, svrbi pa vjerojatno zbog toga nisam skužila.. sad me malo strah kako će to utjecat na dojenje i hoće biti kakvih problema, naravno dobili smo kremicu i odmah počinjemo s rješavanjem tih gljivica..

Dea23
    15. Siječanj 2015. 19:49

Pozdrav mamice
    Imam curku od tjedan dana  Cicka cca 15 min i onda spava tri sata. Nekad je budim. Jel se napapa dovoljno? Patronažna bila vagala i napreduje ali opet me strah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.