evo mene s lijepim vjestima! Posto moja mrva od prvog dana od kad smo dosle iz bolnice nije htjela/mogla cicat izdajala sam se i hranila ju na bocicu. i jucer je bila cendrava i nikakva cijei dan i vise nisam znaa sta bi i probala sam ju stavit na cicu kad joj je bilo vrijeme za hranjenje i mala mustra se nacicala ko velika!!! evo jucer, nocas i dnas je na cici, koda nikad nije ni jela na flasicu
16.12.2014 <3 Lena <3
mame drage danas imamo mjesec dana i bili smo na prvom sistematskom pregledu, i na žalost imamo soor... nemam pojma kako nismo škužili a još i patronažna gledala ali možda zato što se tek napravio jer ona uopće ne odbija dojku (bar za sad) niti mene nešto peče, svrbi pa vjerojatno zbog toga nisam skužila.. sad me malo strah kako će to utjecat na dojenje i hoće biti kakvih problema, naravno dobili smo kremicu i odmah počinjemo s rješavanjem tih gljivica..
Pozdrav mamice
Imam curku od tjedan dana Cicka cca 15 min i onda spava tri sata. Nekad je budim. Jel se napapa dovoljno? Patronažna bila vagala i napreduje ali opet me strah
Sortiraj odgovore
Najstariji