Pa nekad se javi kroz pol sata al nekad odspava i dva i pol...pa me frka da joj nije dosta...
Ooo da..i plač i geste...kad je kod dragog i kad bi jela onda krene rukicama prema mojim sisama pokazivat :P a plač ne mogu ignorirat i uvijek dobije sisu :) a po noći ak se ne probudi kod mene ko da je netko pipu odvrnuo :)
Hahaha :) moj dragi je Lotte jučer htio zeznut..kak je cijeli dan samo nasisavala i kenjkala kad se spustila...i stavio ju kod sebe da vidi hoće ga uhvatit za bradavicu...jedina reakcija je bila njen izraz lica ko da je limun zagrizla :)
Mene od jucer boli jedan dio sise i areole. Bol nije velika. Dojke su mekane, nisu prepunjene i ne osjecam nikakvu kvrzicu. Boli me vise na dodir a kada dojim bol ne osjecam.
Dan prije sam vecinu dana imala osjecaj kao da prolazi lagana struja kroz tu dojku.
Je li imao tko slicno iskustvo? Moze li to biti upala?
Pozdrav mame!
Nova sam na ovoj temi, a trenutno mi je previse citati od pocetka, mada se mozda vec i pricalo o tome. Mene zanima kada se otprilike dodje do nekog ritma spavanja i dojenja kod beba i bi li ja trebala forsirati na tome ili jednostavno njega pustiti da spava kad hoce i pustiti ga da sise kad got place ili ustima trazi cicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji