Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    15. Siječanj 2015. 20:55

Renata bas si me usrećila, već sam se pribojala da nece htjeti sisat a da ce biti gladna...
    Dea nemas se cega bojati ako uredno dobiva na težini sve 5... moja L ima mjesec dana, prvo je sisala svaka dva sata i po danu i po noći, a onda po noći sve rjeđe, sad već tjedan dana sisa samo jednom po noći, nikad je nisam budila i evo dobila je gotovo kilogram u mjesec dana i narasla je 5 cm...
    Jedino nekad preko dana mi je znala zaspat gladna i tad bi je bez buđenja ponudila sisat i ona posisa u snu, skužila sam da to sad radi po noći, ne puštam je da se rasplače već joj odmah čim se puno vrtiti dam sisat i ona fino spava i sisa (a i ja)

mmama2
    15. Siječanj 2015. 22:06

tena123

Renata bas si me usrećila, već sam se pribojala da nece htjeti sisat a da ce biti gladna…
    Dea nemas se cega bojati ako uredno dobiva na težini sve 5… moja L ima mjesec dana, prvo je sisala svaka dva sata i po danu i po noći, a onda po noći sve rjeđe, sad već tjedan dana sisa samo jednom po noći, nikad je nisam budila i evo dobila je gotovo kilogram u mjesec dana i narasla je 5 cm…
    Jedino nekad preko dana mi je znala zaspat gladna i tad bi je bez buđenja ponudila sisat i ona posisa u snu, skužila sam da to sad radi po noći, ne puštam je da se rasplače već joj odmah čim se puno vrtiti dam sisat i ona fino spava i sisa (a i ja)

tako i ja.. čim ga čujem da okrene glavu jednom, pa drugi put odmah sisa u usta hahahahah

url=https://lilypie.com]

Dea23
    16. Siječanj 2015. 09:38

Hvala cure. Pa preko dana svaka cca 2 sata papa, po noći negdje 2-3 puta. Jučer je počela zezati sa uspavljivanjem. Prije bi zaspala na ciki na kraju dojenja. tj. uz mene. Sada to neće niti hoće da je nunam, ako je ostavim u kindaču plače. Jučer je bila budna 2 puna sata, a naveče 3 sata. I onda se izmrcarimo jer više ne znam kad je jela kak je jela. Izgubim redosljed :(

renata6
    16. Siječanj 2015. 09:49

Dea

Hvala cure. Pa preko dana svaka cca 2 sata papa, po noći negdje 2-3 puta. Jučer je počela zezati sa uspavljivanjem. Prije bi zaspala na ciki na kraju dojenja. tj. uz mene. Sada to neće niti hoće da je nunam, ako je ostavim u kindaču plače. Jučer je bila budna 2 puna sata, a naveče 3 sata. I onda se izmrcarimo jer više ne znam kad je jela kak je jela. Izgubim redosljed :(

Nikakvih problema nećeš imati ako ju dojiš na zahtjev, znači nemoj se opterećivati koliko je pojela, kad je jela, bitno je da kad god zaplače dobije cicu, znači jel to bilo svakih pola sata ili svakih tri sata nema pravila! Bitno je da bar tokom 24h ima negdje oko cca 8-10 podoja,minimalno, ako više super, bitno je da ima dosta popišanih pelenica a i i stolicu barem jednom dnevno dok je tako mala beba. I da možeš ju staviti u tu ležaljku, bitno je da je ležeći položaj i ne predugo.

Dea23
    16. Siječanj 2015. 09:39

Imamo bertone ležalju mogu je staviti u to dok je budna? Ležeći je stav, nije poluležeći.

Dea23
    16. Siječanj 2015. 11:53

Joj hvala ti puno 

renata6
    16. Siječanj 2015. 14:13

Dea

Joj hvala ti puno 

cloudy
    17. Siječanj 2015. 19:13

Eto i mene tu....nama podoj traje otprilike 10,15 min maksimalno...curka onda jednoatavno zaspe i pusti cicu...jel to malo il ona zna svoju mjeru?s tim da ima dosta mokrih i pokakanih pelena,a s vremena na vrijeme mi i bljucne....

renata6
    17. Siječanj 2015. 19:17

cloudy

Eto i mene tu….nama podoj traje otprilike 10,15 min maksimalno…curka onda jednoatavno zaspe i pusti cicu…jel to malo il ona zna svoju mjeru?s tim da ima dosta mokrih i pokakanih pelena,a s vremena na vrijeme mi i bljucne….

Sve ok, normalno, za tako malu bebu to je i čisto ok, oni se tako mali jako umore sa cicanjem, njima ti je to ko nama hod po stepenicama... To ju iscrpi i naravno još toplo mljekeco i tone u san, bez brige majčino mlijeko se jako brzo probavlja i vjerujem kad malo odčori začas se javi i traži opet papati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI