Renata bas si me usrećila, već sam se pribojala da nece htjeti sisat a da ce biti gladna...
Dea nemas se cega bojati ako uredno dobiva na težini sve 5... moja L ima mjesec dana, prvo je sisala svaka dva sata i po danu i po noći, a onda po noći sve rjeđe, sad već tjedan dana sisa samo jednom po noći, nikad je nisam budila i evo dobila je gotovo kilogram u mjesec dana i narasla je 5 cm...
Jedino nekad preko dana mi je znala zaspat gladna i tad bi je bez buđenja ponudila sisat i ona posisa u snu, skužila sam da to sad radi po noći, ne puštam je da se rasplače već joj odmah čim se puno vrtiti dam sisat i ona fino spava i sisa (a i ja)
Hvala cure. Pa preko dana svaka cca 2 sata papa, po noći negdje 2-3 puta. Jučer je počela zezati sa uspavljivanjem. Prije bi zaspala na ciki na kraju dojenja. tj. uz mene. Sada to neće niti hoće da je nunam, ako je ostavim u kindaču plače. Jučer je bila budna 2 puna sata, a naveče 3 sata. I onda se izmrcarimo jer više ne znam kad je jela kak je jela. Izgubim redosljed :(
Imamo bertone ležalju mogu je staviti u to dok je budna? Ležeći je stav, nije poluležeći.
Eto i mene tu....nama podoj traje otprilike 10,15 min maksimalno...curka onda jednoatavno zaspe i pusti cicu...jel to malo il ona zna svoju mjeru?s tim da ima dosta mokrih i pokakanih pelena,a s vremena na vrijeme mi i bljucne....
Sortiraj odgovore
Najstariji